Stiri externe

Naomi Campbell, prima defilare pentru Maison Valentino dupa 14 ani!

Scris de Iancu Iulia

Top modelul Naomi Campbell a prezentat pentru casa de moda Valentino pentru prima oara in 14 ani. Tinuta sa a uimit toata sala.

Prezenta super modelului Naomi Campbell pe podium este tot mai rara. Desi o vedem peste tot in poze, in online si se scrie mereu despre viata ei, Naomi a devenit foarte selectiva cu designerii pentru care mai defileaza, la fel se intampla si in momentele in care este invitata la fashion week-urile din Milano, Paris, Londra sau New York. Onoreaza cu prezenta sa in public doar cele mai importante prezentari de moda ale momentului.

Pentru Paris Haute Couture, top modelul ne-a pregatit o surpriza de proportii. A defilat dupa o pauza de 14 ani pentru Maison Valentino si daca acest lucru nu este de ajuns, trebuie sa stiti ca rochia neagra din dantela transparenta, pe care a imbracat-o, a lasat la vedere bustul sau in toata splendoarea.

Pentru prezentarea Valentino 2019 Couture, Naomi Campbell a defilat cu o rochie voluminoasa neagra, din dantela transparenta, creata de Pierpaolo Piccioli. Top modelul a inchis prezentarea cu aceasta rochie superba si a lasat audienta cu amintiri neasteptate.

Iata mai jos si alte tinute propuse de Maison Valentino din colectia Spring Couture 2019.

Scrie un comentariu