Stiri Interne

Nadine face din nou liceul la 40 de ani. Nu il terminase in adolescenta!

Scris de Alexandru Manea

Nadine a ajuns din nou pe bancile scolii. Artista s-a inscris la liceu, in clasa a zecea, chiar daca are 40 de ani, si intentioneaza sa studieze pentru a lua, in sfarsit, Bacalaureatul. Iata ce declara!

Nadine face din nou liceul la 40 de ani. Nu il terminase in adolescenta!

Nadine a devenit cunoscuta in showbiz-ul romanesc la mijlocul anilor 90, in proiectul Scoala Vedetelor. La acea data nu apucase sa termine liceul si nici sa ia Bacalaureatul. Si-a continuat cariera chiar si fara aceasta diploma, reusind sa se descurce, dupa cum declara ea, destul de bine. In prezent, vedeta are nevoie de Bacalaureat pentru a se inscrie la anumite cursuri de perfectionare. Astfel se face ca, desi are 40 de ani, s-a reintors pe bancile scolii. S-a inscris la un liceu privat, in clasa a zecea, si invata cot la cot cu tinerii de 16 ani.

„Sunt la scoala! Nu-mi doream sa fiu nicaieri altundeva, decat aici, cu ei, colegii mei, cu ei, profesorii mei care ma motiveaza si ma inspira sa imi ating potentialul. Le sunt recunoscatoare!”, a scris Nadine pe Facebook.

In urma cu putin timp, Nadine a marturisit faptul ca se intretine de la 18 ani si ca iubeste Romania.

„Am plecat la drum in viata fara optimism. Oamenii ziceau ca ciorile nu ajung la televizor. Parea ca eu nu-mi gasesc locul si eu credeam, deoarece copiii cred ce zic cei mari. Toti imi ziceau ca e bine daca ajung femeie de serviciu. Pe drum am dezvoltat o obraznicie o indrazneala. Mi-am luat casa la 18 ani. Viata ma invita la un joc, unde sunt orfana, nu am scoala. Fac liceul pentru a doua oara. Sunt clasa a 10 a. Sunt optimista”, a declarat ea recent la TV.

Scrie un comentariu