Stiri Interne

Nadia de Luca si-a cerut iubitul in casatorie de Dragobete. El a zis Da! si urmeaza o nunta ca in povesti

Scris de Alexandru Manea

Nadia de Luca, una din cele mai noi si mai interesante prezente feminine din showbiz-ul romanesc, a devenit prima femeie din Romania care si-a cerut iubitul in casatorie de Dragobete.

Nadia de Luca si-a cerut iubitul in casatorie de Dragobete

Antreprenoarea cu studii de specialitate in Elvetia a organizat o petrecere surpriza de ziua de nastere a partenerului ei, Alex, intr-un local cunoscut din Bucuresti.

In cadrul evenimentului, Nadia a inclus un moment cu totul special. Pe ecranul imens din restaurant a fost proiectat un montaj cu fotografii din vacanta petrecuta impreuna recent in Asia, urmat de o inregistrare video surpriza in care Nadia apare cantand la pian purtand o superba rochie de mireasa.

Alex a urmarit cu interes ce era proiectat pe ecran insa nici nu intuia ce avea sa i se intample. Dupa difuzarea filmarii cu scurtul recital la pian, dupa aplauzele invitatilor, Nadia a luat cuvantul, i-a transmis iubitului sau La multi ani si i-a adresat marea intrebare: „Vrei sa fii sotul meu?”. Emotionat, cu lacrimi in ochi, Alex a raspuns: „Da, iubirea mea! Tu esti viata mea!”, a imbratisat-o si a sarutat-o cu multa dragoste.

Nadia si Alex sunt impreuna de multi ani, insa nu au ajuns pana acum in fata altarului.

„De a lungul relatiei noastre Alex a avut multe tentative de a ma cere in casatorie, mai precis m-ia cumparat in mai multe ocazii inele. Insa cum eu nu pot astfel de bijuterii, am ales sa port doar un diamant in permanenta la gat, ca simbol al iubirii noastre. Mi-a placut dintotdeauna statutul de iubita ori logodnica si nu cel de sotie. De aceea am stat pana acum departe de acest moment. Anul acesta am decis sa facem marele pas. Religios ne vom cununa in Bazillica Santa Croce din Florenta sau la Paris la Basilica Sacre Coeur. Apoi, ne vom casatori in Las Vegas si vom face luna de miere pe un catamaran in Caraibe alaturi de prietenii cei mai apropiati. Vom face apoi o petrecere mare in Romania, el mai probabil dupa botez, daca vom avea un bebe”, declara Nadia.

Nadia de Luca este antreprenor cu studii internationale, comunicator social, viitor specialist NLP si manager.

1 comentariu

Scrie un comentariu