News Stiri externe Vedete

Nadia Comaneci si Caitlyn Jenner, legate de o prietenie de 40 de ani

Scris de Alexandru Manea

Cea mai cunoscuta romanca din lume, Nadia Comaneci, se bucura de popularitate in randul vedetelor de peste ocean. Romanca a fost invitata special de Cailtyn Jenner la locuinta acesteia din Los Angeles la lansarea celui de-al doilea sezon „I am Cait”, primul reality-show din lume care a aratat pas cu pas intregul proces de transformare a unui barbat in femeie.

323D34E400000578-3495005-image-a-36_1458131943977

Nadia Comaneci si Caitlyn Jenner se cunosc de aproape de 40 de ani, de cand au concurat la aceeasi olimpiada de la Montreal, in iulia 1976. Doar ca atunci Nadia a cunoscut un barbat, respectiv Bruce Jenner. Cei doi au pastrat legatura in ultimii 40 de ani, iar Nadia i-a fost alaturi in cel mai greu moment al vietii sale, tranzitia de la barbat la femeie.

323D36B500000578-3495005-image-a-38_1458131988801

Cei doi au fost fotografiati impreuna si nu este exclus ca Nadia sa apara intr-unul dintre episoadele reality show-ului difuzat de E Entertainment. Fotografiile arata o prietenie stransa, scriu jurnalistii de peste ocean. Nadia a profitat de moment pentru a-i arata poze cu familia sa, in timp ce Caitlyn Jenner i-a povestit despre fiicele sale, Kendall si Kylie.

UeO1BH2

Bruce Jenner a devenit femeie in urma cu mai bine de un an. Fostul sportiv este unul dintre cei mai cunoscut atleti americani din anii ’70 dupa ce a castigat medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Montreal, doborand  recordul mondial de puncte in proba de decatlon. 

CORBIS_AAFK001324_4x3_992

A urmat apoi casatoria cu Kris Jenner, mama celebrelor surori Kardashian si o viata traita in fata camerelor de filmat. Dupa divort insa, Bruce Jenner a declarat ca s-a simtit femeie toata viata si nu mai poate trai in minciuna. Sportivul a documentat public transformarea sa in femeie in ciuda criticilor publicului si a membrilor celebrei sale familii. Acum, este considerat un model pentru comunitatea de transexuali din Statele Unite ale Americii.

Nadia Comaneci, of Romania, dismounts from the uneven parallel bars at the Olympic Games in Montreal

Nadia Comaneci si Bruce Jenner s-au cunoscut in timpul Olimpiadei care i-a adus si Nadiei celebritatea, dupa primul zece din istoria gimnasticii. Iulie 1976 este un moment de neuitat pentru mine. În viaţa unui om există foarte puţine lucruri de care îşi poate aminti zilnic. Pentru mine, Montrealul este un astfel de moment. Este atât de prezent în mintea mea încât îmi pot aminti încă toate detaliile”, a declarat Nadia Comaneci.

Scrie un comentariu