News

Nadia Comaneci o va cununa pe Catalina Ponor

Scris de Alexandru Manea

Relatia Catalinei Ponor cu Tommy Ramos se indreapta spre mult asteptatul moment al nuntii. Cei doi indragostiti i-au propus celebrei Nadia Comaneci sa le fie nasa de cununie, iar sportiva a acceptat, desi nu se stiu inca detalii despre data si locul unde va avea loc evenimentul.

Nadia Comaneci a acceptat cu drag propunerea Catalinei Ponor de a-i fi nasa de cununie.

Celebra gimnasta urmeaza sa o cunune pe mai tanara ei „urmasa”, la o data care nu a fost inca anuntata public. Catalina Ponor urmeaza sa se casatoreasca cu gimnastul din Puerto Rico.

„Mi-a spus ca si-ar dori ca eu si Bart sa le fim alaturi, insa mai este pana se casatoresc. Acest lucru il vor hotari doar ei. Am acceptat, bineinteles, insa, repet, nu stiu cand se va intampla acest lucru”, a declarat Nadia pentru ring.

Episodul in care Catalina a pierdut medaliza de bronz la Olimpiada din acest an nu i-a fost deloc pe plac celebrei gimnaste.

Nadia spune ca va initia un demers prin care, la Jocurile Olimpice din 2016, de la Rio de Janeiro, sportivii sa primeasca cu totii medalii in cazul in care se afla la egalitate, si nu doar unul, asa cum a fost cazul anul acesta.

„Catalina avut acele ezitari care i-au scazut mult din nota, din pacate. Mie nu imi place ca nu se acorda doua medalii de bronz in caz de egalitate. Din cate stiu, de la Olimpiada de la Seul, din 1988, regulamentul s-a schimbat.

Au fost trei gimnasti cu aceeasi nota care au luat aurul si atunci nu s-a mai acordat nicio alta medalie. Inteleg sa se faca diferente la aur si la argint, pentru a nu fi mai multe medalii, dar referitor la cea de bronz chiar nu inteleg.

Nu mi se pare corect ca o gimnasta sa ramana fara medalie, asa cum i s-a intamplat Catalinei. Ma voi plange…

O sa ma gandesc impreuna cu alti sportivi si cu Federatia Internationala de Gimnastica sa inaintam un demers catre CIO pentru ca la urmatoarea Olimpiada, in caz de egalitate pentru locul al treilea, sa fie medaliati toti sportivii. Avem timp, mai sunt patru ani pana la Rio”, a marturisit Nadia.

Scrie un comentariu