Stiri externe

A murit Luke Perry! Dylan din Beverly Hills 90210 a marcat adolescenta unei generatii de romani!

Scris de Alexandru Manea

Luke Perry, actorul care l-a interpretat pe Dylan in serialul “Beverly Hills 90210” la inceputul anilor 90, a murit la cateva zile dupa ce a suferit un accident vascular cerebral. Luke Perry este unul din actorii care au influentat o generatie intreaga de adolescenti din Romania, si nu numai, prin rolul din celebrul serial american.

Luke Perry a murit la varsta de 52 de ani. Dylan din Beverly Hills 90210 a marcat adolescenta unei generatii de romani!

Luke Perry a murit la varsta de 52 de ani. Actorul care l-a interpretat pe Dylan in serialul “Beverly Hills 90210” la inceputul anilor 90, suferise un accident vascular cerebral saptamana trecuta. Azi s-a stins din viata la spitalul St. Joseph din Burbank, California.

Conform surselor, el a fost inconjurat de membrii familiei in momentul mortii: logodnica Wendy Madison Bauer, fosta sotie Minnie Sharp, cei doi copii, Jack si Sophie, mama sa, Ann Bennet, tatal vitreg Steve Bennett, fratele Tom Perry, sora Amy Coder si alti membri ai familiei si prieteni apropiati.

Luke Perry s-a remarcat la nivel international, la inceputul anilor 90, prin rolul Dylan McKay, din serialul “Beverly Hills 90210”. A fost primul serial american cu adolescenti care a fost difuzat in Romania dupa Revolutie, si care s-a bucurat de mare succes, influentand o generatie intreaga de tineri. 

Luke Perry a jucat in ultimul timp in serialul Riverdale. 

Miercuri, saptamana trecuta, a fost dus de urgenta la spital dupa ce a suferit un accident vascular cerebral. Initial s-a zvonit ca a intrat in coma, pentru ca apoi sa se comunice faptul ca medicii il tin sedat si sub observatie in spital. 

Din pacate, accidentul vascular a fost atat de puternic, incat creierul lui nu s-ar mai fi putut recupera. 

Decesul actorului are loc la doar cateva zile dupa ce s-a anuntat ca se planuieste o reluare a serialului “Beverly Hills 90210” cu o mare parte din distributia initiala. 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu