News Stiri externe

S-a intamplat si asta! Muralul unde au acces doar Influencerii cu peste 20.000 de Followers!

Scris de Christian Stan

La Los Angeles a aparut o pictura murala, in cartierul Melrose si a starnit foarte multe controverse pentru ca era pazita de bodyguarzi si acoperita de un mare cort alb. Numai persoanele verificate sau influencerii care au peste 20.000 de urmaritori au avut acces la mural si au putut sa se fotografieze cu aripile de inger in spate.

In dreptul intrarii aparea mesajul: „Mural privat. Doar pentru influencerii verificati si pentru persoanele cu peste 20.000 de urmaritori.”
Muralul a facut parte din campania de promovare a serialului web Like and Subscribe realizat de comediantul Jack Wagner. Primul episod se va lansa pe 9 iulie, iar din distributia productiei fac parte Brandon Wardell, Jon Milhiser si Dillon Francis. Serialul este o satira adusa la adresa influentatorilor din social media.
Creatorii acestui proiect merg pe ideea ca nu exista publicitate negativa, dar aceasta campanie le-a adus cu siguranta multa atentie, controverse si sute de mesaje pe Twitter care acuzau ideea neinspirata. Multi si-au exprimat ura fata de aceasta pictura murala si au spus ca pictorul nu este talentat, iar altii au sustinut ca au mai vazut o idee de genul acesta in serialul Black Mirror.
 
Cea mai amuzanta postare a venit dupa ce o persoana a descoperit contul de Instagram Like and Suscribe, care avea un singur urmaritor, si a subliniat faptul ca nici macar creatorii nu aveau voie sa vada muralul din moment ce nu treceau de  20.000 de urmaritori, limita impusa chiar de ei.
 
Wagner, creatorul serialului a scris pe Instagram ca: „Am crezut ca influencerii vor aprecia mesajul, dar, in schimb, s-au suparat foarte tare.” In concluzie, daca Wagner si-a dorit ca oamenii sa comenteze muralul, cu siguranta a reusit.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu