News

Mugur Mihaescu vrea sa fie primar la sectorul 5 si ar legaliza prostitutia si marijuana! L-ai vota?

Scris de Christian Stan

Mugur Mihaescu a demisionat anul trecut din Partidul Verde iar acum acesta si-a anuntat intentia de a candida la functia de primar al Sectorului 5 din Capitala. Garcea il va concura astfel pe Marian Vanghelie, iar fostul component al trupei Vacanta Mare declara ca ar legaliza prostitutia, marijuana si sinuciderile.1

Actorul din „Vacanta Mare„, care i-a interpretat pana acum pe Leana lui Partag si pe politistul Garcea, si-a manifestat intentia de a candida ca primar la Sectorul 5 din Bucuresti, acesta urmand astfel a-i face concurenta lui Marian Vanghelie.

„Pasiunea mea e sa fac lucrurile frumoase – am dovedit ce pot face cu Centrul Istoric – si cu toate proiectele de implicare legislativa. Vad ca pot face si imi place, plus ca n-am nevoie de banii lor. Salariul il voi dona. Daca aude vreunul ca fac vreo afacere in calitate de primar, sa zicem, nu ca imi dau demisia, dar ma bag singur in puscarie. Eu n-am nevoie de bani, sunt bogat in orice tara m-as duce. Nu-mi trebuie bani, nu vreau iahturi, elicoptere, vreau doar sa fiu lasat sa traiesc civilizat. Imi fac in primul rand mie un bine, pentru ca nu-mi place sa trec prin mocirla. Din egoism ma bag, pentru mine si pentru copilul meu”,  a declarat Mugur Mihaescu in urma cu cateva luni pentru Ring.

Ca manifest de campanie, Mugur declara ca ar legaliza toate lucrurile interzise. „As legaliza prostitutia, marijuana, sinuciderile, toate lucrurile interzise”.

Scrie un comentariu