Stiri Interne

Motivul pentru care Valentina Pelinel s-a îndrăgostit de Cristi Borcea

Scris de Ana Kozma

Valentina Pelinel și Cristi Borcea trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Viața lor nu a fost întotdeauna roz, însă acum cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și au o familie superbă. Iată care este motovul pentru care Valentina Pelinel s-a îndrăgostit de Cristi Borcea.

Motivul pentru care Valentina Pelinel s-a îndrăgostit de Cristi Borcea

Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz la momentul actual. Toată lumea a fost surprinsă atunci când a aflat faptul că cei doi se iubesc. Nu au avut deloc o relație lipsită de greutăți, dar se pare că acum soarele a ieșit cu adevărat pe strada lor. Sunt împreună și au 3 copii minunați.

Foto: OK! Magazine

Valentina Pelinel, viata departe de lumina reflectoarelor

Dar oare ce anume i-a adus împreună? Care sunt motivele pentru care Valentina Pelinel s-a îndrăgostit de Cristi Borcea? Un bărbat despre care știm că e un veritabil Don Juan autohton. Și pe care unele femei l-ar descrie cu siguranță ca fiind… „alunecos”.

„Când vorbeşti despre un om te atrage vizualul prima oară. Mi-a plăcut foarte tare că e şi o fire optimistă, râde mereu. Mereu zâmbea şi făcea glume, îmi transmitea o energie pozitivă. E şi foarte şarmant, e deştept şi mi s-a părut o combinaţie perfectă. Mi s-a părut că avea câte puţin din toate”, a dezvăluit Valentina Pelinel pentru OK! Magazine.

Ba mai mult, vedeta spune că nu s-a temut nicio clipă de renumele de cuceritor al lui Cristi Borcea. Asta deoarece se iubesc la nebunie.

Foto: OK! Magazine

„E romantic şi acum, mereu mă surprinde cu câte ceva. Recent mi-a adus un mare buchet de flori fără nicio ocazie specială. Eu mă gândeam că am uitat eu vreo aniversare, dar mi-a zis că nu e nicio ocazie specială. Ci pentru că mă iubeşte”, a adăugat ea.

Cristi Borcea spune despre Valentina Pelinel că este femeia vieții lui. Că și-a găsit jumătatea și e sigur că lângă ea își va petrece tot restul vieții.

„Este evident că Valentina este o femeie frumoasă şi deşteaptă. Şi în cazul nostru chimia şi-a spus cuvântul. Dar iubirea noastră a crescut şi a devenit de neclintit, ca dovadă avem 3 copii şi suntem o familie unită. Firea ei optimistă şi faptul că a rămas mereu alături de mine, ţinându-mi moralul sus, a fost cea mai mare dovadă de iubire. În plus, avem norocul să existe atât chimie, cât şi compatibilitate între noi. Deoarece avem multe activităţi în comun, dincolo de valori similare”, a povestit și Cristi Borcea.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea, donatie de 100.000 de euro pentru spitale in lupta cu epidemia Coronavirus!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel)

Scrie un comentariu