News

Motivul pentru care Monica Gabor nu a plecat inca in America

Scris de Alexandru Manea

Monica Gabor a intarziat plecarea in Statele Unite ale Americii. Ea se afla inca in Romania si asteapta sentinta schimbarii numelui, din Columbeanu in Gabor, legalizata si tradusa, astfel incat sa poata intra fara probleme pe teritoriul Americii.

monica-gabor-viza-america

Monica Gabor a decis de curand sa renunte la numele de familie Columbeanu care se afla inclusiv pe pasaportul ei, cel pe care se afla aplicata si viza de Statele Unite ale Americii.

Astfel se face ca vedeta nu a putut sa plece inapoi in America zilele trecute. Pentru a avea dreptul sa intre pe teritoriul SUA, ea trebuie sa prezinte sentinta judecatoreasca, tradusa in limba engleza si legalizata, prin care cei de la vama sa inteleaga ca este vorba de aceeasi persoana, dar cu nume de familie diferite.

Monica si-a facut astfel un nou pasaport, cu numele ei de fata, Monica Gabor, insa il va avea in geanta si pe cel vechi, cu numele Columbeanu, in care se afla viza de America.

Daca de aceasta data ea va putea intra pe teritoriul SUA, din primavara va intampina ceva probleme, atunci cand viza ii va expira.

In 2010, Monica a primit, sprijinita logistic si cu acte de sotul ei, Irinel Columbeanu, viza O-1, una speciala, bazara pe notorietatea ei si pe succesul din Romania, care ii permite nu doar sa viziteze America, ci sa si lucreze legal acolo.

Iata insa ca termenul de valabilitate de trei ani a vizei se apropie de final, astfel ca Monica va trebui sa refaca dosarul, probabil cu ajutorul iubitul ei Mr Pink, pentru a-i convinge pe cei de la ambasada sa ii prelungeasca viza.

In 2010, viza a fost obtinuta in garantia ca pleaca sa lucreze pentru agentia de modele Elitte Management.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu