Stiri Interne

Mostenitorii lui Valeriu Lazarov in media din Romania

Scris de Alexandru Manea

Valeriu Lazarov a format cei mai buni specialisti in industria de televiziune din Romania. Iata-i intr-o fotografie de arhiva, pe cand erau la inceputurile carierei lor in media.

Mostenitorii lui Valeriu Lazarov in media din Romania

Valeriu Lazarov a fost unul din cei mai apreciati producatori si realizatori de programe de divertisment din Romania.

De-a lungul carierei sale de dinainte si de dupa Revolutia din 1989, acesta a semnat unele din cele mai de succes programe de televiziune si a format cei mai buni specialisti in audiovizual, vedete care au invatat de la el lectii esentiale despre cum se prezinta si se produce un format de televiziune.

In anii 90, din “mainile” lui au crescut pe sticla nume precum Andreea Marin, Dan Negru, Mircea Radu, Raluca Moianu, Cosmin Cernat, Cove. Unii dintre acestia se regasesc intr-o fotografie de arhiva descoperita recent de Raluca Moianu si postata de aceasta pe pagina ei de socializare.

In aceasta fotografie o vedem alaturi de Dan Negru, de Andreea Marin, de Cove si de Cosmin Cernat, la inceputul anilor 2000, in redactia TVR, gustand dintr-o oala cu sarmale. La acea vreme Andreea Marin prezenta “Surprize, Surprize”, Dan Negru – “Academia Vedetelor”, Raluca Moianu si Cove realizau “Iarta-ma”, iar Cosmin Cernat – “Ploaia de stele”, formate aflate sub bagheta lui Valeriu Lazarov.

Scrie un comentariu