Stiri externe Style Radar Video

Moschino, fashion show cu păpuși pe timp de pandemie

Scris de Ana Kozma

Evenimentul în cadrul căruia Moschino și-a prezentat noua colecție de primăvară/vară 2020 a fost unul cu totul inedit. Un fashion show cu păpuși pe timp de pandemie!

Moschino, fashion show cu păpuși pe timp de pandemie

Moschino și-a prezentat recent cea mai nouă colecție vestimentară. Este vorba despre colecția de primăvară/vară 2020. Nu a făcut-o în cadrul unui eveniment clasic, ci printr-o prezentare virtuală. Atât modelele care au defilat pe catwalk, cât și publicul, au fost înlocuite de păpuși.

O idee cu totul inedită, perfectă în contextul pandemiei de COVID-19. Trăim vremuri în care fashion show-urile de altă dată sunt o simplă amintire. Designerii și casele de modă trebuie să se reinventeze. Să-și pună creativitatea la bătaie nu doar pentru a realiza noi colecții, ci și pentru a găsi modalități unice prin care să le prezinte public.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Moschino (@moschino) pe

Exact asta a reușit brand-ul Moschino odată cu lansarea noii colecții în colaborare cu Jeremy Scott. Filmulețul poartă denumirea „No Strings Attached” și a fost realizat de Alex Winter.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Moschino (@moschino) pe

În primul rând al fashion show-ului virtual se regăsesc marionete cu chipuri celebre, printre care Anna Wintour (Vogue), Nina Garcia (Elle), Edward Enninful (British Vogue), Angelica Cheung (Vogue China) și Vanessa Friedman (The New York Times).

Filmulețul a avut premiera chiar ieri, în Times Square din New York. „Corpul meu poate fi în carantină, dar mintea mea nu este”, spune Jeremy Scott despre vremurile actuale.

Moschino a pozat noua colectie in metroul din New York

Scrie un comentariu