News

Morris se intretine cu crema cu venin de sarpe

Scris de Alexandru Manea

Morris este un artist care canta despre “Boca Linde” si are mereu grija de aspectul sau fizic. Dupa sala, diete si solar cu bronz organic, cantaretul s-a interesat acum de o crema benefica pentru tenul sau, care sa-l mentina mereu tanar si fara riduri.

Pentru ca are o viata agitata si alearga toata ziua prin tara pe la concerte, Morris avea nevoie de un tratament regenerant. A auzit de la niste prieteni de existenta cremei pe baza de venin de sarpe, asa ca s-a decis imediat s-o incerce!

“Am gasit un produs de intretinere unisex, ideal pentru toate felurile de ten. Mie imi place sa fiu mereu in forma si sa arat bine, asa ca fiind mereu obosit de la spectacole, ma hidratez acum cu o crema cu venin de sarpe, pentru indepartarea ridurilor fine, dar care aduce si
alte beneficii. 

Aceasta crema este recomandata in egala masura atat femeilor, cat si barbatilor! Nu este foarte scumpa, o folosesc de putin timp si rezultatele nu inceteaza sa apara!”, spune Morris.

“Eu am mereu grija de mine, merg la sala, la  bronzat, la manichiura, pedichiura. Imi place sa fiu mereu aranjat si cu un tonus bun, sa ma mentin mereu in forma si tanar, daca se poate,  din respect pentru mine si pentru fanii mei!”, mai completeaza Morris, adeptul tratamentelor de infrumusetare pentru barbati.

Artistul este acum in promovare cu piesa si videoclipul “Boca Linda” si  pregateste un nou
single pentru aceasta vara, care se anunta un nou hit!

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu