ADPM Beauty Evenimente Recomandarea ADPM

Moroccanoil a lansat noua gama Moroccanoil Color Complete. Solutia revolutionara pentru parul vopsit!

Scris de Alexandru Manea

TopLine Romania, alaturi de Moroccanoil®, liderul icon global al frumusetii infuzate cu ulei de argan, au lansat noua colectie Moroccanoil Color Complete. Este prima incursiune a brandului in zona de colorare. Brandul suprinde din nou cu o abordare revolutionara, de aceasta data pentru ingrijirea culorii parului vopsit, ferindu-l de drgradare, matuire ori schimbare a nuantei. Gama include un regim complet de produse ce pot fi folosite atat in salon, cat si acasa.

Moroccanoil a lansat noua gama Moroccanoil Color Complete. Solutia revolutionara pentru parul vopsit!

Noua gama Moroccanoil Color Complete a fost lansata in Romania prin intermediul unui eveniment la care au participat numerosi specialisti din industria de frumusete, influenceri si vedete din showbiz precum Andreea Berecleanu, Corina Bud, Ellie White, Crina Abrudan, Andreea Perju, Oana Roman, Diana Bart, Patrizia Paglieri, Adina Buzatu.

Adina Buzatu

Amalia Enache

Andreea Berecleanu

Andreea Perju si Sorin Dutoiu (YOLO Media)

Corina

Crina Abrudan

Cristina Mihaela Dorobantu

Diana Bart

Diana Baicu (Top Line), Angelo Fraccica si Diana Balba (Moroccanoil)

Ellie White

Oana Roman

Sorin Dutoiu si Christian Stan (YOLO Media)

Proprietatile extraordinare ale noii game Moroccanoil au fost explicate si prezentate de invitatul special, Angelo Fraccica, Creative Design Team Educator Moroccanoil, printr-un show de styling cu modele ce au fost vopsite in prealabil cu o zi inainte, iar pe parul lor s-a utilizat noul sistem Chromatech Color Complete.

 

DESPRE NOUA COLECTIE MOROCCANOIL COLOR COMPLETE

Moroccanoil Color Complete este prima colectie de acest tip din lume, ce lucreaza pe baza unui regim holistic de ingrijire a culorii, avand in spate proprietati tehnologice avansate care combat orice sursa ce duce la pierderea culorii: deteriorarea chimica, deteriorarea mecanica, oxidarea dar si deteriorarea cauzata de utilizarea instrumentelor fierbinti (placa, uscator etc). Toate acestea afecteaza parul vopsit, iar culoarea isi pierde din intensitate.

Continuind traditia tehnologiei patentate a produselor infuzate cu ulei de argan, Moroccanoil Color Complete introduce pentru prima data, in exclusivitate, noua tehnologie ArganID™, care se regaseste in toate cele 5 produse ale gamei. Este o tehnologie unica, super avansata, ce infuzeaza ulei de argan profund in cortexul firului de par, ajutand simultan la repararea si la sigilarea cuticulei (firul de par retine din vopsea cantitatea optima necesara unei culori perfecte).

“Acesta este un moment palpitant pentru brand, momenul in care am pasit catre categoria de culoare, aducand pe piata o tehnologie revolutionara pe baza de ulei de argan, anul acesta fiind cel in care celebram 10 ani de inovatie. Multumita colectiei Moroccanoil Color Complete, zilele in care trebuia sa alegi intre par sanatos, bogat si culoare vibranta sunt acum istorie!”, declara Carmen Tal, Moroccanoil Co-founder.

 

PRODUSELE REVOLUTIONARE PENTRU SALON:

Serviciul revolutionar  Moroccanoil Color Complete incepe in salon prin folosirea a doua produse care actioneaza impreuna intr-o perfecta sinergie pentru absorbtia si potentarea maxima a culorii:

PASUL 1:  Moroccanoil ChromaTech PRIME

Primul pas pentru regimul din salon este ChromaTech PRIME, care ajuta la maximizarea depozitului de culoare si egalizeaza porozitatea parului pentru a obtine rezultate uniforme. In acest timp calmeaza scalpul pentru a avea un minim de discomfort in timpul serviciului de colorare.

PASUL 2:  Moroccanoil ChromaTech POST

Dupa realizarea serviciului de colorare, ChromaTech POST este un pas esential in sigilarea culorii, pentru o mentinere pe termen lung, actionand ca un scut ce repara atat sursele de deteriorarea mecanica cat si cele chimice.  Bazandu-se pe o tehnologie inovatoare COLORLINK™, acest serviciu vital de post-colorare ajuta la realizarea unei matrice in structura de cheratina a parului, captand culoarea, in timp ce formeaza un scut protector care nu o lasa sa se piarda.

 

PRODUSELE REVOLUTIONARE PENTRU ACASA

Pentru a prelungi rezultatele obtinute in salon, regimul continua acasa cu o rutina simpla pentru mentinerea si protejarea culorii.

PASII 3 si 4:  Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner 250 ml (Pret sampon: 131 lei, Pret Conditioner 136 lei)

Foarte important de mentionat este faptul ca regimul Color Complete pentru acasa, care incepe cu Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner, contine tehnologia exclusiva COLORLINK™, o tehnologie cu proprietati continue de reparare si refacere a parului dupa un serviciu de colorare.  Acest duo puternic lucreaza in sinergie si hraneste intr-un mod impresionant, ajutand astfel la imbunatatirea calitatii parului, iar rezultatul fiind o culoare vibranta.

 

PASUL 5: Moroccanoil Protect & Prevent Spray 160ml (Pret: 158 lei)

La final, pentru o maxima preventie a matuirii culorii, se utilizeaza Moroccanoil Protect & Prevent Spray ce actioneaza ca un conditioner leave-in. Acesta protejeaza si ajuta la neutralizarea radicalilor liberi generati de poluare si factorii generatori de stres din mediul inconjurator precum razele UV.

Dupa fiecare utilizare, parul isi recapata din ce in ce mai multa stralucire, iar culoarea arata fresh si luminoasa.

 

PROPRIETATI TEHNOLOGICE:

Avand incorporate doua noi tehnologii revolutionare, ArganID™ si COLORLINK™, regimul Colectiei Moroccanoil Color Complete incepe in salon si se continua acasa, corectand si protejand integritatea parului pentru o maxima protectie si retentie a culorii.

ArganID™

Aceasta tehnologie exclusiva se regaseste in toate cele 5 produse ale Colectiei Moroccanoil Color Complete, bazandu-se pe un sistem revolutionar ce livreaza ulei de argan micro-incapsulat care tinteste la fix parul colorat si deteriorat.

Micro capsulele incarcate pozitiv sunt atrase de fibrele capilare incarcate negativ, astfel o microcapsula infuzata cu ulei de argan are abilitatea de a livra ulei de argan adanc in cortex in proportie de 99.6%.

Rezultatul este ca fiecare suvita de par deteriorata este reparata din interior catre exterior. Astfel, culoarea este uniforma si sigilata, iar stralucirea si pastrarea culorii sunt garantate in timp.

 

COLORLINK™

Aceasta tehnologie puternica se regaseste in produsele de salon ChromaTech POST si Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner si are ca tinta repararea chimica si mecanica pentru o retentie a culorii mega avansata.

Reparare mecanica:

ArganID™:  o tehnologie cu microparticule, patentata de Moroccanoil, care se bazeaza pe atractia ionica pentru a infuza ulei de argan adanc in cortex, in timp ce repara si sigileaza.

Polimeri de protectie a culorii: formeaza o protectie hidrofobica, care ajuta parul, la fel ca un scut, impotriva apei care spala culoarea, formand un sigiliu.

Repararea chimica:

Derivat avansat din glucoza: creat special pentru a reface legaturile deteriorare din structura de cheratina. Astfel parul isi recapata integritatea, iar culoarea va fi la fel ca in ziua vopsirii – vibranta si stralucitoare, chiar si dupa 3 saptamani.

Moroccanoil a lansat in Romania noua campanie Fearless Beauty si produse noi din colectia Repair, pentru tratarea parului deteriorat

Noua gama Moroccanoil Color Complete este disponibila in magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, Bucuresti), pe www.toplineshop.ro si in saloanele partenere Top Line.

 

1 comentariu

Scrie un comentariu