Stiri Interne

Monstruozitati vestimentare la malul marii! Cum au vrut sa atraga atentia fitosii de 1 mai

Scris de Administrator

Din dorinta de a iesi in evidenta, fitosii de pe plaiurile mioritice nu s-au dat in laturi de la nimic la petrecerile de 1 mai, de la malul marii. Atunci cand vine vorba despre vestimentia lor, stridenta si opulenta sunt cuvintele cele mai potrivite. Iata ce stil vestimentar au adoptat multi din cei care au ajuns la petrecerile de fita de 1 mai.

Stil vestimentar de 1 mai la malul marii! Cum au vrut sa atraga atentia fitosii

Gusturile nu se discuta, iar moda este mai mult decat permisiva, astfel incat fiecare sa isi poata exprima liber personalitatea si stilul. Insa, uneori, prea mult este mult prea mult si rezultatele sunt de-a dreptul monstruoase.

In weekendul prelungit de 1 mai, cluburile din Mamaia au fost gazdele unui adevarat spectacol de moda. Insa, unele tinute, erau mai degraba potrivite pentru un carnaval decat pentru o petrecere de zi, pe plaja.

S-a vazut ca atat fetele, cat si baietii, au investit timp, energie si, in multe cazuri, foarte multi bani pentru a epata.

Unii au reusit sa socheze de-a dreptul prin outfituri care s-au vrut a fi extravagante si trendy dar, in realitate, erau doar kitschoase, spun multi.

Ileana Badiu a participat la una din aceste petreceri si a postat pe Instastories imagini cu cele mai „interesante” outfituri in acest sens.

Am vazut zilele acestea de la tinute si accesorii de mii de euro, create de cei mai mari designeri din lume, pana la rochii facute la croitoria din cartier, din materiale de 10 lei metrul.

N-au lipsit, bineinteles, penele, paietele, latex-ul, blana (la aproape 30 de grade, la soare:), tintele sau dantela.

Uneori chiar combinate in aceeasi tinuta. Auriul a fost la mare cautare, la fel ca orice alt element care straluceste puternic in lumina soarelui.

 

1 mai la LOFT si NUBA. Cum s-au imbracat petrecaretii!

Scrie un comentariu