Carusel Stiri externe

Fosta Miss Venezuela 2004, omorata la marginea soselei!

Scris de Christian Stan

Pana si cele mai frumoase femei din lume o pot sfarsi in mod tragic! Este cazul lui Monica Spear Mootz, fosta Miss Venezuela 2004, care a fost omorata in cursul zilei de ieri de o banda criminala din Venezuela. Monica si sotul ei, Thomas Berry, au fost impuscati mortal de agresori, in vreme ce fiica lor de cinci ani a fost impuscata in picior.

miss-venezuela
monica-husband

Monica Spear Mootz a cunoscut succesul in urma cu 10 ani, cand a fost desemnata Miss Venezuela. Avea doar 19 ani cand castiga celebrul concurs de frumusete, iar ulterior s-a clasat intre primele 10 finaliste de la Miss World 2004. Frumusetea nu este insa un pasaport pentru o viata lipsita de tragedii, astfel ca Monica a fost omorata ieri, in Venezuela, de o banda criminala ce actioneaza pe o autostrada ce duce spre Valencia.

miss-venezuela2

Monica si sotul ei, cetateanul britanic Thomas Berry, calatoreau pe autostrada de la Puerto-Cabello spre Valencia cand masina lor a facut pana, iar acestia au fost nevoiti sa traga vehiculul pe banda de urgenta. Un grup de criminali ce actioneaza in zona i-au jefuit si apoi i-au impuscat mortal pe Monica si pe Thomas, in vreme ce fiica lor de cinci ani a fost impuscata in picior.

Se pare ca atacurile de acest gen nu sunt singulare si se intampla tot mai des in Venezuela. Banda de agresori a lovit de cateva ori inainte, iar ei monteaza pe sosea centuri de cauciuc cu obiecte ascutite, care provoaca pana. Ei lovesc dupa lasarea intunericului, iar masinile care trag pe dreapta cad prada gastii de criminali.

Monica Spear Mootz a fost o vedeta de prim rang in Venezuela, acesta devenind actrita de telenovele dupa castigarea titului Miss Venezuela 2004. Cea mai faimoasa productie in care a jucat brunet se numeste „Pasiuni interzise”.

Scrie un comentariu