Stiri Interne Video

Monica Gabor, vacanta la mare alaturi de fiica si sora ei! Iata cum se distreaza pe litoralul romanesc

Scris de Administrator

Monica Gabor se afla in aceasta perioada in Romania, aici unde isi petrece vacanta alaturi de fiica sa, Irina, dar si de sora ei, Ramona. Iata cum se distreaza cele trei, ca fetele, pe litoralul romanesc!

monica-gabor-mare

Monica Gabor a revenit acum ceva vreme in Romania, dorind sa-si petreaca o parte din vacanta de vara in compania fiicei sale, Irina. Zis si facut! Mai intai, fosta sotie a lui Irinel Columbeanu, impreuna cu micuta Irina, dar si cu sora ei, Ramona Gabor, au petrecut cateva zile in Delta Dunarii.

monica-gabor-ramona

Acum, cele trei s-au mutat insa pe litoralul romanesc. Mai exact in zona de nord a statiunii Mamaia, acolo unde Monica Gabor, fiica si sora ei s-au cazat la un hotel de lux.

Timp de calitate cu familia si prietenii, locul nostru preferat din Mamaia, in fiecare an Monica Gabor & Mr Pink Hotel Phoenicia Mamaia

Posted by Ramona Gabor on Tuesday, July 28, 2015

Daca Monica Gabor este extrem de discreta si nu posteaza pe retelele de socializare imagini din vacanta, iata ca Ramona le impartaseste amicilor ei virtuali filmulete si fotografii din sejurul petrecut impreuna cu Monica si Irina.

Scrie un comentariu