Stiri Interne Video

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink în America

Scris de Ana Kozma

Deja de ani buni, Monica Gabor trăiește în Los Angeles alături de partenerul ei, Mr. Pink, despre care s-a speculat de-a lungul timpului că i-ar fi devenit logodnic sau chiar soț. Deși cei doi nu au confirmat vreodată, iată că e adevărat. Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink în America.

Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink în America

Monica Gabor locuiește de ani buni în Los Angeles, alături de partenerul ei, Mr. Pink. S-a speculat, în ultimii ani, că cei doi s-ar fi logodit ori chiar căsătorit. Cu toate astea, totul a rămas la nivel de zvon care nu a fost vreodată confirmat de cei doi. Asta până acum când chiar Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi, a dat de gol căsătoria celor doi.

S-a întâmplat în podcastul moderat de Ameri Nasrin. Irinel Columbeanu a vorbit despre relația pe care o are atât cu Monica Gabor, cât și cu Mr. Pink. Deja de ceva vreme și Irina, fiica pe care afaceristul o are cu Monica, locuiește în State alături de mama ei.

Irinel Columbeanu a spus că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr. Pink în America. A făcut-o într-un context al discuției, fără să dea detalii. A lăsat totuși de înțeles că nunta ar fi avut loc după mutarea Irinei în SUA. Cel mai probabil, cândva în 2019.

„A fost un conflict în mine, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale (la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă) de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina.

Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară”, a declarat Irinel Columbeanu.

Monica Gabor a devenit profesoara de engleza pentru imigranti in America

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @monicagabor888

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @monicagabor888

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @monicagabor888

Scrie un comentariu