Stiri Interne

Monica Gabor ajunge azi in tara! Isi va vedea, in sfarsit, fetita, dupa 1 an de pauza!

Scris de Alexandru Manea

Monica Gabor va ajunge azi in Romania pentru a participa la parastasul mamei sale. Cu aceasta ocazie, isi va vedea, in sfarsit fetita, pe care nu a mai vizitat-o de aproape un an de zile.

monica-gabor-fetita

Monica Gabor va ajunge la Bucuresti in aceasta seara, dupa un an petrecut peste ocean. De la aeroport, ea va fi preluata de o masina si va ajunge la Mamaia, unde se afla fostul ei sot, Irinel, alaturi de fiica lor, Irina. Pe aceasta Monica o va revedea, in sfarsit, dupa un an de pauza.

Monica a rezervat o camera in hotelul in care locuieste fostul ei sot, pentru a fi cat mai aproape de fiica ei. Cel mai probabil, revederea va avea loc dimineata, intrucat Monica va ajunge la Mamaia dupa miezul noptii, cand micuta doarme.

irina-columbeanu-model

„Sper doar sa ajunga la timp, iar fata sa nu se culce, ca nu pot s-o trezesc la miezul noptii”, a declarat Irinel pentru Libertatea.

De la Mamaia, Monica se va duce la Bacau, unde, alaturi de cele doua surori ale sale, Alina si Ramona, va organiza parastasul de un an de la moartea mamei sale.

Scrie un comentariu