News

Monica Gabor isi lauda iubitul chinez: “Ii place sa aiba grija de femeia lui!”

Scris de Alexandru Manea

Doi ani de tacere, zeci de mii de euro oferiti, probabil, pentru a vorbi pentru prima data. S-a intamplat aseara la Cancan TV cand fosta doamna Columbeanu a povestit in premiera despre cum a suportat procesul stresant de divort, cum isi duce viata in America si cum este iubita si rasfatata de iubitul ei, chinezul Mr. Pink.

Monica Gabor a trecut in urma cu sapte ani de la traiul modest din Bacau la un sitl de viata luxos in Bucuresti, la Izviorani, odata ce a devenit doamna Columbeanu.

Atunci era descrisa ca Cenusareasa de Bucuresti. Acum, dupa divortul de Irinel, poate fi catalogata drept Cenusareasa de Los Angeles.

Asta deoarece a reusit sa cada in picioare dupa impasul major procinuit de despartirea de omul de afaceri roman.

A ajuns intr-un lux si mai mare, insa si de aceasta data ea sustine ca, in ciuda ajutorului noului sau iubit, se lupta sa isi faca un rost in America pentru a o aduce in final acolo pe fetita ei, Irina, si a trai impreuna o viata fara griji.

Prezenta in emisiunea Cancan TV, Monica Gabor a declarat ca iubitul ei, Mr. Pink, un tanar dintr-o familie foarte instarita, investitor agil, posesorul unor conturi de multe zeci de mii de euro, i-a oferit un Rolls Royce pentru a se deplasa pe strazile insorite din LA.

„Eu acolo conduc un Rolls pentru ca ii place sa aiba grija de femeia lui. Dupa ce a auzit ca nu mai am Bentley-ul a zis ca e mai bun un Rolls, a declarat ea.

Dragostea este mare intre cei doi, iar aseara am aflat si cum se alinta reciproc. Monica l-a invatat pe chinez sa vorbeasca cel putin un cuvant romanesc.

Il alinta „bebelus”, in loc de banalul „baby”, spunandu-i „How are you, my bebelus?”. Acelasi lucru ii spune si chinezul, probabil cu un accent specific.

Relatia lor pare mai stransa decat niciodata. Chiar la a doua intalnire pe care au avut-o, asiaticul i-a spus „Te iubesc”, declaratie pe care romanca nu a crezut-o initial. A avut insa ocazia ca, in timp, sa simta pe deplin acest lucru. „Uneori basmele devin realitate”, i-a spus el atunci.

Mr. Pink, caci aseara am aflat ca asa il cheama, si nu este doar o porecla, poarta o verigheta pe deget, care nu atesta faptul ca este casatorit.

O poarta, asa cum sustine Monica, pentru ca femeile sa se abtina sa nu ii faca avansuri, din respect pentru iubita lui.

„ El poarta o verigheta atunci cand nu sunt eu cu el, pentru a tine la departare adevaratele pericole”, a declarat Monica.

Cei doi isi doresc sa aiba multi copii dupa ce vor ajunge in fata altarului. „Eu nu-mi doresc atat de multi pe cat vrea el, adica sase, dar sunt convinsa ca o sa ajungem la un comun acord si nu vom face sase. Oricum si eu imi doresc copii, deci vom face” a spus Monica.

Scrie un comentariu