News

Monica Gabor se iubeste cu un chinez milionar

Scris de Administrator

Monica Gabor se intoarce in America nu doar pentru a castiga bani in urma prestatiilor de fotomodel ci si pentru noul ei iubit. Fosta doamna Columbeanu are o relatie cu un tanar milionar, de rasa asiatica, fiul unuia din cei mai bogat oameni din China, cu care a fost fotografiata sarutandu-se cu patos.

Monica Gabor a fost fotografiata de paparazzi Ciao in compania unui tanar asiatic cu care nu se sfia sa se sarute pe strazile din Los Angeles.

Din sirul de fotografii se poate observa ca fosta doamna Columbeanu pare foarte fericita si in acelasi timp atenta cu noul ei prieten, pe care il rafata cu gesturi tandre, ii despacheteaza si ii aprinde tigarile, ii plateste parcarea si ii tine haina.

Atentia cu care il copleseste ne aduce aminte de interesul pe care si-l dadea tanara la inceputul relatiei cu Irinel Columbeanu.

Noul partener al Monicai este fiul unui om de afaceri foarte instarit din China. Este cel care produce, printre altele, si ceaiul roz Mr. Pink, cu care Monica a fost zarita la aeroportul Henri Coanda cand s-a intors in Romania. Se pare ca ea isi ofera imaginea pentru a promova aceasta bautura in America.

Din informatiile oferite de Ciao, aflam ca Monica se rasfata in Los Angeles intr-un apartament de lux ce valoreaza 8,5 milioane de dolari, ce ii apartine noului ei partener.

Scrie un comentariu