Carusel Style Judgement

Monica Gabor, inca in doliu, dar sexy in scop caritabil

Scris de Alexandru Manea

Monica Gabor inca tine doliu, insa a iesit pentru prima data de la pierderea mamei sale la un eveniment monden. A fost vorba de o gala caritabila din Los Angeles de strangere de fonduri pentru cercetarea in ingineria biomedicala. Romanca a purtat o rochie neagra si un machiaj foarte discret. Cu toate acestea, a avut o aparitie sexy, memorabila.

monica-gabor-gala-los-angeles

Despre Monica Gabor s-a scris sa este in depresie crunta dupa moartea mamei sale. Ca s-a refugiat intre patru pereti, ca nu mai iese la evenimentele din Los Angeles si ca cea mai mare parte a timpului o petrece citind, rugandu-se si muncind pentru afacerea iubitului sau, Mr. Pink.

In memoria mamei sale, Monica a ridicat chiar un mic altar in dormitorul casei sale din America.

Zilele trecute a decis sa iasa pentru prima data la un eveniment monden, o gala caritabila organizata de fundatia omului de afaceri Alfred Mann.

monica-gabor-rochie-neagra

 

Monica si-a facut aparitia pe covorul rosu purtand o rochie de seara neagra, portivita si starii sale emotionale dar si evenimentului respectiv.

Gala la care a participat alaturi de iubitul ei, Poe Qui Ying Wangsuo, cunoscut drept „Mr. Pink”, a avut ca scop strangerea de fonduri pentru sustinerea proiectelor din domeniul ingineriei biomedicale.

Monica a ales sa poarte un machiaj foarte discret, doar fond de ten, mascara si gloss de buze. „Felicitari dragilor nostri prieteni, Wayne Gretzky, cel mai mare jucator de hochei al tuturor timpurilor si superbei sale sotii, Janet Jones. Ei au fost decorati in aceasta seara de catre Fundatia Alfred Mann cu premiul Inovatie si Inspiratie”, a scris ea pe Facebook.

De asemenea, atitudinea acesteia a fost una apreciata de cei din jur. Moni s-a straduit toata seara sa zambeasca si sa nu lase sa se vada suferinta pe care o poarta in suflet de cand si-a pierdut mama. Desi ea a fost fotografiata singura la acest eveniment, presa de peste Ocean afirma ca ar fi fost insotita de iubitul ei, omul de afaceri chinez

Scrie un comentariu