News

Monica Gabor ii plimba catelul unei prietene in geanta Hermes de 50.000 de dolari

Scris de Alexandru Manea

O geanta ce valoreaza cat o garsoniera in Bucuresti. Asta tine pe brat Monica Gabor de ceva vreme. Accesoriul exclusivist de culoare roz a fost purtat cu mandrie de fosta doamna Columbeanu si la Bucuresti, iar acum, in America, il intrebuinteaza si pentru caratul unui catel din rasa Chihuahua.

Monica Gabor a impresionat toate fashionistele din Romania cand si-a facut aparitia pe aeroportul Otopeni purtand pe brat o geanta roz Hermes, a carei valoare se ridica la 50.000 de dolari.

Accesoriul valoreaza cat o garsoniera in Bucuresti si a fost purtat cu mandrie de fosta doamna Columbeanu cat timp a stat in tara ei natala.

Odata revenita in Statele Unite ale Americii, ea a gasit, se pare, o noua intrebuintare pentru geanta exorbitant de scumpa.

Conform Cancan, Monica transporta in geanta un catel Chihuahua, patrupedul unei prietene de-ale sale de la Hollywood, mai exact actrita Amra Siladzic, cu care s-a imprietenit recent.

De altfel, Monica Gabor a inceput sa frecventeze cercurile mondene din Los Angeles. Fosta doamna Columbeanu a participat recent la Summer Spectacular, un eveniment caritabil organizat de Fundatia Brent Shapiro. Scopul actiunii este de a constientiza pericolul consumului de droguri si alcool.

Evenimentul a fost organizat de iubitul Monicai, omul de afaceri chinez. Peste 700 de persoane au fost invitate. Printre acestea si Kris Jenner, mama surorilor Kardashian, dar si „Regina Sprancenelor”, Anastasia Soare.

Monica nu a ratat nici de aceasta data ocazia sa scoata la inaintare, atunci cand era fotografiata, dozele de ceai Mr Pink, comercializate de partenerul ei.

 

Scrie un comentariu