News

Monica Gabor face Revelionul Chinez la Los Angeles

Scris de Alexandru Manea

Monica Gabor s-a intors in Romania pentru petrece Sarbatorile de iarna alaturi de fiica ei, Irina, si de rudele sale. La inceputul anului ea va pleca insa inapoi in America unde va petrece, din nou Revelionul, de aceasta data in ritual chinezesc, alaturi de iubitul ei, Mr. Lhamo.

Monica Gabor va trece in noul an “de doua ori”. Mai intai, va petrece Revelionul clasic, in noaptea dintre 31 decembrie si 1 ianuarie, in Romania, alaturi de rudele sale si de prieteni.

Pana atunci, in preajma Craciunului, ea va avea ocazia sa stea alaturi de fiica ei, Irina, in urma unei intelegeri cu fostul ei sot, Irinel, care detine in prezent custodia fetitei.

La inceputul lui ianuarie, Monica se va intoarce in America pentru a sarbatori din nou trecerea in 2012. De aceasta data, alaturi de iubitul ei, Mr. Lhamo, si familia lui, intrucat intre 17 si 19 ianuarie, chinezii celebreaza noul an chinezesc. 

„Suntem foarte bine impreuna si ma asteapta sa ma intorc in America. Noroc ca el este de alta nationalitate si mai avem si alte sarbatori pe care le putem petrece impreuna”, a declarat Monica zilele trecute.

Scrie un comentariu