News

Monica Gabor da cartile pe fata: i-a spus chinezului ca a fost violata

Scris de Alexandru Manea

Monica Gabor pune sinceritatea pe primul plan in relatia cu iubitul sau de origine asiatica din America. I-a spus, se pare, ca a fost violata in adolescenta, pentru ca acesta sa nu afle de la altii.

Scandalul de proxenetism in care a fost implicata Monica Gabor a scos la iveala detalii picante despre trecutul fostei doamne Columbeanu. Aceasta a declarat ca a fost violata si ca nu a intrat in cercul de prostitutie voit.

Aflata acum la un pas de a se casatori cu milionarul chinez Lhamo, Monica a dat cartile pe fata si i-a povestit acestuia ce s-a intamplat in adolescenta ei. Conform Cancan, chinezul a inteles situatia delicata in care s-a aflat partenera lui.

„Este un om sensibil, are suflet de copil si ma sustine in tot ceea ce fac. Stie tot trecutul meu, iar acum, de exemplu, in aceasta perioada ar fi putut sa renunte la mine, dar nu numai ca nu a facut-o, ci este alaturi de mine intru totul.

Eu am o viata frumoasa in America, incerc sa-mi fac o viata noua si in Romania si nu vreau sa ma gandesc la acest subiect, care s-a mai discutat o data acum cativa ani. Stiu ca e posibil sa fiu chemata la audieri, dar pur si simplu vreau sa ma detasez”, a declarat Monica pentru Cancan.

Fosta doamna Columbeanu a parasit Romania, intorcandu-se in Statele Unite ale Americii. Despartirea de fiica ei, Irina, alaturi de care a petrecut Sarbatorile de Iarna si aniversarea a cinci ani, a fost dureroasa.

Micuta s-a asezat pe vine si a inceput sa planga langa masina care ii transporta mama spre aeroport.

Scrie un comentariu