Celebrity PR News

De ce ar trebui sa o admiram pe Monica Gabor?

Scris de Sorin Dutoiu

Detestata sau admirata, Monica Gabor continua sa fie un subiect interesant pentru presa mondena din Romania, chiar daca locuieste, de aproape un an in America. Fosta doamna Columbeanu nu si-a vizitat fiica din luna iunie, insa pare sa isi adune toate fortele pentru a-si construi un viitor peste Ocean, o situatie financiara stabila care sa o ajute sa dovedeasca procurorilor din Romania ca nu isi va tine fetita prin hoteluri sau pe strazi, in cazul in care va primi candva custodia acesteia.

Am criticat-o indirect pe Monica Gabor chiar si pe ADPM.ro in ultimele luni in care nu a revenit in tara pentru a-si vizita fetita desi avea tot dreptul din partea procurorilor pentru a o face.

Judecand cu inima, gestul ei pare de neadmis. Alaturi de multi altii am privit-o pe ca pe o mama care a pus mai presus noua ei relatie din America decat orice legatura de suflet cu copilul ei.

Desigur, am judecat totul pe baza declaratiilor fostului ei sot, Irinel Columbeanu.

Faptele spuse de acesta au grait de la sine: practic, Monica nu a mai revenit in tara pentru a petrece timpul alocat de judecatori cu Irinuca. Si nici nu a telefonat pe atat de des acasa ca sa ii auda vocea, pe cat orice mama ar face-o.

Imaginea capatata in ultimele luni nu este deloc una pozitiva.

Zilele acestea am avut, insa, ocazia sa o revedem pe Monica intr-o noua ipostaza. Nu cea de femeie indragostita pana peste cap de noul ei iubit, Mr. Pink, ci in cea de antreprenor.

Monica a studiat, se pare legile succesului la Hollywood, a analizat cu atentie activitatea iubitului ei, si-a facut cunostinte prin Beverly Hills, a rasfoit reviste si a navigat pe site-uri mondene americane pentru a intelege in ce mod se deruleaza afacerea de entertainment la Hollywood.

A inteles ce inseamna campanii de imagine, ce inseamna product placement si cum sa se foloseasca de conexiunile create acolo pentru a pune bazele unei afaceri.

Monica pare sa nu mai incerce (as zice ca era si in zadar) sa ajunga model de podium sau fotomodel in America. Asa frumoasa cum este, nu consider ca are ceva cu atat de special sau exotic incat sa fie preferata la castinguri in detrimentul altor tinere dornice de afirmare.

In schimb, incepe incet-incet sa isi construiasca propria felie de business, e adevarat, cu sprijinul iubitului sau influent. Chiar si asa, sunt sigur ca initiativele recente ii apartin.

La petrecerea organizata saptamana aceasta, cea de lansare a bauturii Mr Pink, a fost, practic, gazda evenimentului, s-a ocupat de invitati si a fost fotografiata minute in sir alaturi de membrii familiei Jackson, de Lindsay Lohan si de alte persoane publice de peste Ocean.

Pentru ca eforturile ei sa aiba rasunet si in Romania, Monica l-a invitat pe Catalin Botezatu sa ia parte la marele eveniment inaugural.

Designerul a marturisit ulterior ca a descoperit o Monica Gabor cu totul schimbata: eleganta, cu o si mai mare prestanta, sigura pe sine si mai ambitioasa ca niciodata.

Monica are in agenda, cu siguranta, lansarea bauturii Mr. Pink si in Romania. Va avea tot sprijinul necesar pentru a face inaugurarea la un nivel de exceptie si, probabil, va fi cea care va manageria toata afacerea in tara noastra.

Va fi ocazia ideala de a dovedi pubicului roman ca nu depinde exclusiv de finantele sotului ei, ca munceste pentru banii castigati si ca va avea in curand puterea financiara de a-si creste fetita. Cea a carei custodie a pierdut-o tocmai din aceste considerente: instabilitatea surselor de venit.

Plecata din inima Moldovei, intretinuta la inceput de fostul sot, Monica a inceput incet-incet sa isi castige proprii bani, sa se educe, sa invete din intelepciunea si spiritul antreprenorial al lui Columbeanu, s-a luptat demn in istanta pentru custodia fiicei sale si a plecat in America pentru a-si croi un nou drum in viata.

Strict pentru ambitie si pentru aceasta (minima) evolutie, consider ca merita sa aiba admiratia si respectul nostru.

Scrie un comentariu