News

Monica Dascalu s-a serbat la munca

Monica, surprinsa cu un tort de colegele ei 

 

Monica Dascalu si-a serbat ziua de nastere, la fel ca o vedeta PRO cuminte, pe platoul de filmare al emisiunii sale de la Pro TV International, unde a fost vizitata de colegele sale Iulia Vantur, Amalia Enache, Dana Rogoz, Roxana Ciuhulescu si Adela Popescu.

 

Iulia si Amalia s-au pregatit si cu un tort surpriza si un mare buchet de flori, pe care l-au ascuns in spatele unui pupitru de prezentare, in camera unde se filma pe croma videoclipul ce aniverseaza 10 ani de existenta a Pro TV International.

 

 

„Nu imi plac in mod deosebit surprizele” 

 

„Am fost foarte incantata cand am primit tortul si florile. Nu imi plac in mod special surprizele si nici nu ma astept sa mi se intimple pentru ca cei apropiati stiu acest lucru si nu imi pregatesc astfel momente. Insa a fost emotionant, florile au fost superbe si tortul delicios”, spune Monica.

 

„Am si ras copios cand am aflat cum pusesera la cale totul si ca schimbindu-se momentul, Iulia si Amalia s-au gindit ca trebuie sa mai astepte pina la finalul filmarii, desi auzeau cuvintele cheie. Ma bucur ca am avut aceasta filmare pentru melodia aniversara de la ProTv International pentru ca au avut multi oameni dragi linga mine  de ziua mea”, adauga ea. 

Scrie un comentariu