News

Monica Dascalu reface nunta in alta tara

 

Monica si Mihai s-au cununat in cadru restrans 

 

Monica Dascalu s-a casatorit sambata cu Mihai Bajenaru, de profesie avocat. La o zi dupa ce au spus „Da” in fata ofiterului Starii Civile de la  Primaria Sectorului 3. Atat ceremonia civila, cat si cea religioasa de la Biserica Sfantul Spiridon au fost foarte discrete si au avut loc cu un grup restrins de invitati.

 

„Sunt emotionata si fericita pentru ca in acest weekend a avut loc unul dintre cele mai frumoase evenimente din viata mea. M-am casatorit cu iubitul meu Mihai. Am ales ca juramintele in fata lui Dumnezeu sa le facem la Biserica Sfantul Spiridon si sa-i avem alaturi de noi doar pe cei dragi: familia si prietenii nostri. Mi-as fi dorit din tot sufletul ca mama mea sa se bucure si ea de acest eveniment, dar am simtit ca de acolo de sus a fost alaturi de noi”, declara Monica Dascalu, pe care romanii din afara tarii o urmaresc la ProTv International.

 

Petrecerea nuntii a avut loc la un restaurant din Snagov

  

Dupa ce va incheia filmarile pentru urmatoarea perioada, vedeta va pleca spre sfarsitul saptaminii, impreuna cu sotul ei in afara tarii unde vor mai avea „o ceremonie simbolica si petrecerea de nunta in doua tari diferite”, mai precizeaza Monica.

Scrie un comentariu