News

Monica Columbeanu da iama in sarmale si apoi la masaj anti-celulitic

Scris de Alexandru Manea

Asa pretentioasa cum pare, Monica Columbeanu nu se poate abtine de la sarmale. Chiar daca este un preparat cu multa ngrasime si calorii. Prin urmare, dupa ce se va rasfata cu mancarea facuta de mama ei, va da iama in cabinetul de masaj anticelulitic

Pentru ca va informam in urma cu ceva vreme de acele “guilty pleasures” ale vedetelor, iata ca despre Monica Columbeanu aflam ca nu se poate abtine de la sarmalele facute de mama ei.

De Craciun, fosta diva de la Izvorani, acum numita ad-hoc diva din Los Angeles, revine la placerile culinare insamantate inca de pe vremea cand copilarea la Bacau, si va manca cu pofta sarmalele facute de mama ei. 

„Cu siguranta voi manca sarmalutele facute de mama, care sunt cele mai bune din lume. Stiu ca ar trebui sa mananc moderat. Eu, personal, nu stau foarte bine la acest capitol, asadar cu siguranta ma voi duce dupa Sarbatori la cateva masaje anticelulitice. Mancarea noastra traditionala este prea gustoasa si, pur si simplu, nu pot sa ii rezist”, a declarat ea pentru Ring.

Scrie un comentariu