News

Monica (Cheeky Girls) se marita cu un afacerist! A primit inel cu diamant!

Scris de Administrator

Monica si Gabriela Irimia, gemenele din trupa Cheeky Girls, par sa isi fi gasit jumatatile, dupa mai multe relatii amoroase esuate. Gabriela se iubeste cu un oradean, iar Monica cu mostenitorul unei firme din Londra.

Monica Irimia se declara o femeie fericita. Cantareata a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Shaun Taylor, un barbat de 35 de ani care are o afacere de familie in domeniul constructiilor, in Londra.

Acesta este destul de generos cu romanca, facandu-i cadou chiar si o masina. Shaun a cerut-o in casatorie la Paris, unde i-a oferit si un inel cu diamant.

„Shaun a dus-o pe Monica intr-o excursie surpriza la Paris si i-a dat inelul acolo. E un diamant foarte mare! Ma tem ca poate pateste ceva cand merge pe strada, ca atrage atentia si s-au auzit multe rele cu hotii.

E mostenitorul unei firme de reabilitari in domeniul constructiilor, Taylors of London. E un baiat deosebit, merge la toate concertele Monicai, i-a facut multe cadouri. De Craciun i-a luat o masina”, a declarat mama gemenelor, Margareta, pentru Cancan.

Scrie un comentariu