Stiri Interne

Monica Bârlădeanu o înlocuiește pe Iulia Vântur la Ferma Vedetelor?

Scris de Alexandru Manea

Filmările pentru noul sezon Ferma Vedetelor au început, iar postul de prezentatoare a emisiunii a fost ocupat, se pare, de Monica Bârlădeanu. Asta după ce Iulia Vântur, gazda precedentă, nu s-a arătat disponibilă să mai facă parte din proiect.

Monica Bârlădeanu o înlocuiește pe Iulia Vântur la Ferma Vedetelor?

Noul sezon al emisiunii Ferma Vedetelor va fi transmis de Pro TV în această vară, iar filmările au început deja la o fermă de lângă Sibiu. Acolo vedete din showbiz vor trebui să locuiască timp de câteva săptămâni, departe de stilul de viață modern, fără tehnologie, fără telefoane mobile și să facă față provocărilor și să muncească în condiții parcă desprinse din secolul al XIX-lea.

De această dată, prezentatoarea show-ului nu mai este Iulia Vântur. Vedeta este în plină ascensiune mediatică în India și, mai nou, și în Dubai, astfel că producătorii au căutat o înlocuitoare la fel de celebră.

Conform Libertatea, ei ar fi ales-o deja pe Monica Bârlădeanu. Actrița care și-a încercat norocul la Hollywood, obținând roluri pasagere în câteva seriale, va fi acum nevoită să lase rochiile glamuroase deoparte și să se adapteze noilor condiții de trai.

Scrie un comentariu