Stiri Interne

Cum a ajuns Monica Anghel in pragul sinuciderii

Scris de Administrator

Desi astazi este o femeie puternica, increzatoare in sine si mai mereu cu zambetul pe buze, Monica Anghel a trecut printr-o adevarata drama pe cand abia implinise 20 de ani. In urma unei operatii nereusite de lipoabsorbtie, artista a ramas cu rani serioase la nivelul abdomenului si a suferit o depresie crunta, vrand chiar sa isi puna capat zilelor.

monica-anghel-tcdu

Cu toate ca nu are tocmai dimensiuni de fotomodel, Monica Anghel este o femeie puternica ce se simte bine in pielea ei. Nu insa la fel statea situatia si in anii ’90, pe cand artista era o tanara de 20 de ani dornica de a avea dimensiuni perfecte. Cu toate ca nu cantarea decat 53 de kilograme la acea vreme, fiindca visa un abdomen tonifiat, Monica a apelat la chirurgia estetica si si-a facut o lipoabsorbtie, informeaza astazi WOWbiz.ro.

Din pacate insa, in loc ca acea intervenite sa ii aduca trupul mult visat, i-a creat o gramada de probleme de sanatate. Fiindca nu a fost bine realizata, operatia a lasat rani serioase pe abdomenul Monicai Anghel, aceasta ajungand atunci sa sufere o depresie grava. Dupa cum ea insasi a recunoscut, prin minte i-a trecut atunci chiar si gandul sinuciderii.

Problemele i s-au rezolvat insa gratie medicului chirurg Andrei Carandino, cel care mai tarziu i-a devenit sot artistei, insa casnicia lor nu a durat, ci s-a transformat in timp intr-o prietenie frumoasa.

Scrie un comentariu