Stiri Interne

Monica Anghel, la 47 de ani ai slaba ca in tinerete! E de nerecunoscut!

Scris de Alexandru Manea

Monica Anghel urmeaza un nou stil de viata dupa operatia de hernie de disc si este, in prezent, la cei 47 de ani ai sai, chiar mai slaba ca in tinerete. Iata cum arata! E de nerecunoscut!

Monica Anghel, la 47 de ani ai slaba ca in tinerete! E de nerecunoscut!

Monica Anghel s-a operat la coloana, de hernie de disc, in urma cu un an, iar, de atunci, urmeaza un nou stil de viata, echilibrat alimentar, care a ajutat-o sa dea jos kilograme bune. Astfel se face ca, in prezent, artista este mai slaba ca in tinerete, afisand o silueta ca trasa prin inel. I-a uimit pe spectatori la un concert sustinut in weekend la Pitesti, aparand pe scena intr-o salopeta care i-a pus in evidenta noua silueta.

In varsta de 47 de ani, Monica Anghel s-a ambitionat sa urmeze un regim alimentar strict si sa faca sport pentru a slabi si a-si tine apoi greutatea sub control. A slabit, de anul trecut, 30 de kilograme si este monitorizata de atunci de nutritionist, kinetoterapeut, fizioterapeut si psiholog. Este foarte atenta la starea ei de sanatate si, preventiv, isi face analizezele o data la 3 luni.

Conform spuselor sale, are doua zile pe saptamana in care nu mananca carne.

Monica Anghel refuza operatia desi nu isi mai simtea piciorul drept

”Dimineata, la prima ora, mananc o omleta cu seminte de chia, fara prea mult ulei. Pe la 10.00 mananc 10-15 migdale sau nuci. La 12.00, servesc o ciorbita de legume, dar fara paine. A fost alegerea mea sa renunt la paine. Sunt multe mese, e totul foarte sanatos”, a declarat ea recent.

Scrie un comentariu