Interviuri

Exclusiv! Monica Anghel, totul despre „Te cunosc de undeva”!

Scris de Administrator

In cadrul unui intreviu acordat in exclusivitate site-ului ADPM.ro, Monica Anghel a vorbit deschis despre schimbarile survenite in noul sezon, la nivelul juriului emisiunii „Te cunosc de undeva”, din care face parte acum, despre felul in care se intelege cu colegii sai jurati, dar mai ales despre cat de exigenta va fi in evaluarea prestatiilor celor 8 concurenti-vedeta.

monica-anghel-tcdu

Monica Anghel face parte, alaturi de Pepe, Delia si Andrei Aradits, din noul juriu al emisiunii „Te cunosc de undeva”, ce debuteaza in aceasta seara la Antena 1. Asta dupa ce conducerea postului a hotarat ca a venit momentul pentru a face cateva schimbari la masa juriului, ocupata pana in acest sezon de Ozana Barabancea, Aurelian Temisan, Andreea Balan si Andrei Aradits.

S-a vorbit mult in presa autohtona despre aceste miscari, iar in vreme ce unii telespectatori au fost extrem de receptivi, altii raman inca sceptici, regretand inlocuirea celor trei jurati.

Despre aceste schimbari, despre felul in care se intelege cu colegi sai jurati si despre cat de exigenta va fi in evaluarea prestatiilor celor 8 concurenti-vedeta, Monica Anghel a vorbit in cadrul unui interviu in exclusivitate pentru ADPM.

monica-anghel-juriu-te-cunosc-de-undeva

Va sperie gandul ca veti fi primti cu reticenta de cei care regreta plecarea fostilor jurati Ozana Barabancea, Aurelian Temisan si Andreea Balan? Cum veti manageria situatia?

Am urmarit aceasta emisiune de-a lungul timpului si mi-a placut foarte mult. La fel de adevarat este ca, in Occident, indiferent de cat de mare este succesul emisiunii, juriile se schimba, telespectatorii sunt cei care vor diversitate, isi doresc sa vada fete noi, alt gen de replici, nimeni nu-si doreste ca reactia juratilor sa fie previzibila. Ii admir si simpatizez pe Ozana Barabancea, Aurelian Temisan, Andreea Balan si sunt constienta de faptul ca, la un moment, atunci cand publicul isi va dori acest lucru, vor fi alti jurati decat Monica Anghel, Delia, Pepe si Andrei Aradits.

monica-anghel-tcdu4

La ce anume veti fi atenta atunci cand veti evalua prestatiile concurentilor? Ce va conta cel mai mult?

Pentru mine, vocea conteaza, cat de bine reusesc sa intre in rol din punct de vedere al performantei vocale.

monica-anghel-tcdu1

Cat de flexibila si obiectiva sunteti cu noua generatie de artisti, o parte dintre ei, acum, concurenti la „Te cunosc de undeva”?

Sunt o persoana directa. Nu cred ca publicul isi doreste o „cardasie” intre jurati si concurenti, comentarii caldute, voi spune cu sinceritate tot ce e in neregula in legatura cu interpretarea. Atunci cand va fi cazul, desigur.

monica-anghel-tcdu2

Au inceput deja filmarile pentru noul sezon. Au aparut deja conflicte intre jurati? Diferente de opinii? Orgolii?

Sa fim seriosi. Vorbim de artisti cu multa experienta, oameni „reper” in industria in care lucreaza, cunoscuti in intreaga Romanie. Nu e cazul sa vorbim despre asa ceva.

monica-anghel-tcdu3

De la ce concurent aveti cele mai mari asteptari?

Vorbim de o situatie exceptionala, toti cei de pe scena sunt artisti cunoscuti, unii in plina afirmare, altii deja celebri. Mi-e greu sa spun cine va fi cel mai bun.

Scrie un comentariu