Stiri Interne

Monica Anghel a ramas fara serviciu si la radio si la TV

Scris de Alexandru Manea

Monica Anghel este nevoita sa isi reorganizeze cariera dupa ce a pierdut, dintr-un foc, ambele locuri de munca de unde isi castiga salariul lunar, la radio si in televiziune.

monica-anghel-tcdu

Monica Anghel a primit o veste proasta in prag de toamna. Nu doar ca nu va mai face parte din echipa emisiunii “Te cunosc de undeva”, unde se afla in juriu, dar a ramas si fara job-ul de la Europa FM, unde modera matinalul de sapte ani. La Europa FM se pregateste alt format de matinal ce nu o va mai include pe cunoscuta vedeta.

„S-a inchis colaborarea mea cu ei. S-a terminat contractul si asta a fost. A fost o hotarare luata de comun acord. Din cate am inteles, intentia lor este sa faca un matinal orientat mai mult pe stiri. Eu insa sunt om de divertisment, sunt actrita, sunt artista, nu ma mai regaseam in acest format. Publicul s-a obisnuit cu mine intr-un fel. Consider ca in cei sapte ani la radio am fost destul de echilibrata. Dupa aproape sapte ani, si eu, si ei, am zis ca trebuie sa fac si altceva si asta a fost”, a declarat solista pentru paginademedia.ro.

monica-anghel-bruneta-blonda

In conditiile date, daca nu primeste o oferta de la o televiziune, Monica Anghel ar avea sansa sa obtina venituri din muzica, relansandu-si cariera, sau sa cocheteze cu teatrul, fiindu-I cunoscute veleitatile de actrita din colaborarea cu Serviciul Roman de Comedie.

Scrie un comentariu