Stiri externe

Monarhia Marii Britanii va supraviețui doar cu Kate Middleton. Cine spune asta!

Scris de Ana Kozma

A fost lansată o nouă carte despre familia regală britanică. Autoarea volumului „The Palace Papers” este de părere că monarhia Marii Britanii poate supraviețui doar cu Kate Middleton. Iată explicația acestei declarații!

Monarhia Marii Britanii va supraviețui doar cu Kate Middleton. Cine spune asta!

„The Palace Papers” este o nouă carte ce vorbește despre viața în familia regală. A fost scrisă de Tina Brown, expert în domeniu. Aceasta crede că monarhia Marii Britanii mai există astăzi doar datorită lui Kate Middleton.

Tina Brown se întreabă ce s-ar fi întâmplat dacă și Ducesa de Cambridge ar fi acționat la fel ca Meghan Markle, cumnata ei. Mai exact, ar fi plecat de îndată ce lucrurile au început să fie mai grele.

„Fără ea, monarhia se prăbușea. Kate este singura femeie modernă, frumoasă, educată, complexă, bine cu ea însăși și dispusă să urmeze rigorile instituției pe care o reprezintă. Nu multe femei tinere ar face asta”, a declarat autoarea pentru The Post.

Tot ea a adăugat că mama lui Kate Middleton a avut un rol important. Aceasta a pregătit-o pe Ducesă pentru viața pe care o duce în prezent.

Inspirație: 13 pardesie iconice purtate de Kate Middleton

Scrie un comentariu