Evenimente Stiri Interne

Moment Queen pe scena Cerbului de Aur 2019

Scris de Ana Kozma

Seara de Gala a Cerbului de Aur 2019 va marca o premiera pentru televiziunile din Romania – un fragment din celebrul musical We will rock you va fi pe scena de la Brasov.

Moment Queen pe scena Cerbului de Aur 2019

In show-ul de sambata seara o vom vedea pe Loredana, alaturi de Lucian Ionescu, Mara Captaru, Bianca Popescu, Vlad Nicolici si alti artisti din trupa musicalului. Lor li se vor alatura, la sfarsitul acestui moment, toti cei 12 finalisti ai concursului international de interpretare Cerbul de Aur 2019.

We will rock you cu fragmente din memorabilele melodii We will rock you, I want to break free, Somebody to love, Killer queen, I want it all, Kind of magic, Who wants to live forever, Headlong, We are the champions este o poveste despre puterea extraordinara a muzicii si a dragostei intr-o lume a viitorului, pus in scena de 17 ani cu mare succes, fiind montat in 15 tari, cu peste 20 de milioane de spectatori.

FOTO: Petru Ivu si Gina Buliga

Producția romaneasca a musicalului a fost lansata in Romania in aprilie 2019, la Bucuresti, intr-o senzationala punere in scena, semnata de Razvan Mazilu.

Festivalul Cerbul de Aur 2019 va fi o editie completa, pentru toate gusturile, cu ritm dar si romantică! Pe scena din Piata Sfatului vor urca Ronan Keating, Emeli Sande, Stefan Bănică, Irina Rimes, Corina Chiriac.

Totul despre Cerbul de Aur 2019

Pentru concurentii din acest an, echipa TVR a pregatit un format cu doua zile de concurs, o Gala de premiere si evenimente adiacente.

Cei 12 artisti din concurs vor performa in prima si a doua zi a Festivalului, joi si vineri, 22 si 23 august, pentru ca sambata sa aflam castigatorii premiilor in valoare totala de 55 de mii de euro.

Festivalul se va incheia cu un spectacol folcloric care va reuni muzica populară traditionala romaneasca si prelucrari de actualitate ale acestui gen muzical.

Loredana joaca in noul musical Queen, regizat de Razvan Mazilu

Festivalul Cerbul de Aur va fi transmis in direct si in exclusivitate, in perioada 22-25 august, pe TVR 1, TVR HD, TVR International, TVR Moldova si platforma TVR+, de la ora 21.00.

Pentru cele patru zile ale evenimentului, organizatorii au pus la dispozitie mai multe categorii de bilete, cu preturi incepand de la 70 de lei. Acestea sunt disponibile pe Eventim.ro (https://www.eventim.ro/ro/bilete/cerbul-de-aur-2019-brasov-piata-sfatului-529987/event.html), UPC.ro si in reteaua magazinelor partenere: Vodafone, Telekom, Carrefour, benzinariile OMV, librariile Carturesti, Diverta si Humanitas. De asemenea, biletele se pot cumpara si de la casele de bilete Eventim din Cluj – in cadrul Iulius Mall si din Bucuresti – in cadrul Cinema PRO. Biletele pot fi achizitionate cu optiunea de livrare prin curier, ridicare de la casa de bilete, print-at-home (in format pdf) sau in format e-ticket (bilet direct pe telefonul mobil) cu cost zero.

Scrie un comentariu