Stiri externe Video

Iubita moldoveanca a lui Justin Bieber rupe tacerea! Care e relatia dintre ei doi

Scris de Administrator

De cand a aparut in videoclipul lui Justin Bieber, starul despre care se spune ca i-ar fi iubit si in viata reala, frumoasa moldoveanca Xenia Deli a fost ridicata la rang de vedeta internationala si a ajuns sa dea interviuri pentru publicatii celebre!

justin-bieber-xenia-deli

Justin Bieber se iubeste cu foc cu o superba moldoveanca. Se zvoneste ca starul si frumoasa Xenia Deli ar forma un cuplu si in viata reala, nu doar in cel mai nou clip al lui Bieber. Iata cine este moldoveanca ce i-a sucit mintile celui la care viseaza tinerele din lumea intreaga si care a ajuns, peste noapte, vedeta internationala!

xenia-deli-iubita-moldoveanca-justin-bieber2

Iubita moldoveanca a lui Justin Bieber a ajuns deja sa dea interviuri pentru publicatii celebre, cum ar fi Harper’s Bazaar.

xenia-deli-iubita-moldoveanca-justin-bieber4

„Un fotograf, Gavin O’Neill, m-a descoperit. S-a oferit sa ma fotografieze pentru ca a vazut ceva special in mine. Niciodata nu mi-am dorit sa fac modelling la nivel profesionist, era doar un hobby pentru mine. Intotdeauna am crezut ca modelele trebuie sa fie foarte inalte, iar eu am doar 1.70. Unei agentii i-au placut fotografiile mele, si asa a inceput totul”, povesteste Xenia Deli despre inceputurile ei in lumea modei.

xenia-deli-iubita-moldoveanca-justin-bieber5

Cat despre felul in care a ajuns sa joace in videoclipul lui Justin Bieber, frumoasa moldoveanca povesteste ca nu a fost deloc usor.

„In timpul castingului, am fost puse sa trecem prin numeroase emotii: de la fericire pana la tristete, seductie. Prima oara l-am intalnit pe Justin pe platoul de filmare. Eram la machiaj, a venit la mine, m-a salutat si mi-a spus ca ma voi descurca de minune. Este un tip cool, dragut, respectuos. M-a ajutat mult”, a adaugat ea.

xenia-deli-iubita-moldoveanca-justin-bieber6

Xenia Deli a vorbit si despre saruturile pasionale pe care ea si Justin Bieber le impart in cel mai nou clip al artistului.

xenia-deli-iubita-moldoveanca-justin-bieber7

„A trebuit sa ne sarutam foarte mult. S-a filmat dintr-o multime de unghiuri. Justin saruta foarte bine”, declara frumoasa moldoveanca.

Scrie un comentariu