Stiri externe

Modelul Victoria’s Secret diagnosticat cu COVID-19

Scris de Ana Kozma

Alexina Graham, unul dintre faimosii Ingerasi Victoria’s Secret, a fost diagnosticata cu temutul virus COVID-19. Iata ce spune despre aceasta boala si ce ii sfatuieste pe toti urmaritorii ei de pe Instagram!

Modelul Victoria’s Secret diagnosticat cu COVID-19

Coronavirusul face din ce in ce mai multe victime la nivell global. Alexina Graham se numara printre Ingerasii Victoria’s Secret, iar recent a fost diagnosticata cu COVID-19. Aceasta a povestit pe Instagram clipele groaznice prin care a trecut.

„Prima zi am petrecut-o in toaleta, vomitand de mai multe ori. Apoi a aparut febra si am inceput sa am frisoane severe. Aveam psihicul la pamant si nu mai puteam sa respir.

Mi-am pierdut capacitatea de a putea vorbi corect in propozitii complete, simteam ca imi cedeaza plamanii, ma durea in piept, nu puteam sa intru si sa ies din baie singura, aveam nevoie de ajutor pentru a ma pune in pat. Chiar si mancatul devenise un chin“, a marturisit Alexina Graham.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Alexina Graham (@alexinagraham) pe

Alexina a fost internata in spital, insa ulterior a fost externata si trimisa in carantina la domiciliu. Le spune tuturor ca experienta a fost una infricosatoare si ii sfatuieste pe toti sa stea in case.

Cine este primul model transgender Ingeras Victoria’s Secret

Scrie un comentariu