Stiri externe

Modelul israelian Bar Refaeli, condamnată la închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală!

Scris de Ana Kozma

De pe podium, direct la judecătorie. Modelul de origine israeliană Bar Refaeli a fost condamnată la închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală. Iată aici toate detaliile.

Modelul israelian Bar Refaeli, condamnată la închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală!

Un judecător din Israel a condamnat-o ieri pe Bar Refaeli la 9 luni de muncă în folosul comunității și 16 luni de închisoare cu suspendare. Totul în urma unui proces de evaziune fiscală.

Bar Refaeli a apărut în fața judecătorilor purtând un tricou nude și o mască chirurgicală de protecție. A fost însoțită la proces de tatăl ei, Raffii, mama ei, Tzipi, și flancată de avocați. Atât celebrul model cât și mama acesteia a fost condamnate în vara aceasta pentru că nu au plătit taxe pentru venituri de 10 milioane de dolari.

Potrivit unei înțelegeri acceptate de instanță, cele două vor plăti și o amendă de 1.5 milioane de dolari. Asta pe lângă achitarea impozitelor restante.

Conform acuzării, Bar Refaeli nu a declarat venituri de milioane de dolari obţinute între anii 2009 şi 2012. Modelul a susținut că în acea perioadă nu ar fi avut reședința în Israel. Cu toate astea, judecătorii au constatat contrariul. Mai mult decât atât, se pare că mama lui Bar a înregistrat fraudulos apartamentele modelului sub alte nume.

Supermodelul Bar Refaeli, retinuta pentru evaziune fiscala!

Scrie un comentariu