Stiri externe

Modelul Cara Delevingne s-a casatorit cu o femeie?

Scris de Ana Kozma

Celebrul model Cara Delevingne s-ar fi casatorit zilele trecute, in cadrul unei ceremonii desfasurate in Las Vegas, cu frumoasa Ashley Benson. Iata aici toate detaliile!

Modelul Cara Delevingne s-a casatorit cu o femeie?

Presa internationala vuieste zilele acestea despre casatoria dintre modelul Cara Delevingne si iubita acesteia, Ashley Benson. Se pare ca ceremonia s-ar fi desfasurat in Las Vegas, la o capela cu tematica Elvis, candva la inceputul acestui an.

Paris Jackson, in pat cu Cara Delevingne. Sunt iubite sau tachineaza presa?

La fel ca Joe Jonas si Sophie Turner, Cara Delevingne si Ashley Benson ar fi fost declarate sotie si… sotie de un imitator al lui Elvis Presley, dupa care ar fi facut o sedinta foto intr-un Cadillac roz.

Joe Jonas si Sophie Turner, nunta de 600.000 dolari in Las Vegas dupa Billboard Music Awards!

„Erau sigure pe ceea ce fac si pe sentimentele pe care le au una fata de cealalta. Era vizibil ca se iubesc si amandoua aveau zambete largi pe chip. Se simtea ca fac ceea ce fac cu cea mai mare seriozitate, dar s-au si distrat de minune. Si-au dorit ca ceremonia sa fie unsa simpla si linistita”, a declarat pentru presa internationala Michael Kelly, proprietarul capelei din Las Vegas in care Cara Delevingne si Ashley Benson si-ar fi unit destinele anul acesta.

Printre invitati se pare ca s-ar fi numarat si vedete precum Charlize Theron, Joe Jonas si Sophie Turner.

Cara Delevingne si Ashley Benson formeaza un cuplu de aproximativ 1 an, dar si-au tinut mereu relatia cat mai departe de ochii curiosilor.

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu