Stiri externe Style Radar

Moda viitorului: haine unisex! Marile case de moda doboara barierele ce tin de masculin/feminin!

Scris de Administrator

Daca pana nu demult exista o diferenta majora intre hainele croite pentru barbati si cele gandite pentru femei, lucrurile au inceput sa se schimbe in ultima vreme! Care este moda viitorului? Hainele unisex! Asta deoarece marile case de moda doboara barierele ce tin de masculin/feminin!

haine-unisex-vivienne-westwood

Haine unisex by Vivienne Westwood

Moda viitorului: haine unisex! Lumea este intr-o continua schimbare, iar moda la fel! Daca in trecut exista o diferenta majora intre hainele croite pentru barbati si cele gandite pentru femei, lucrurile s-au schimbat vizibil in ultimele luni. Cel mai nou trend pare sa il constituie hainele unisex, iar marile case de moda si-au propus sa doboare barierele ce tin de masculin/feminin!

haine-unisex-prada-colectie-vara-2015

Miuccia Prada propune o colectie unisex pentru primavara/vara 2015

In luna februarie, Alessandro Michelle, directorul de creatie al brandului Gucci, a hotarat sa scoata la lumina un look unisex, potrivit atat pentru barbati, cat si pentru reprezentantele sexului frumos.

haine-unisex-madonna

Madonna purtand haine unisex

Desi lucrurile par sa se contureze mai mult in ultima vreme, acest trend s-a nascut candva pe la inceputul anilor 2000, atunci cand Madonna purta cu placere haine ce faceau parte din colectia Dior Homme.

haine-unisex-ysl

Ghete unisex by Saint Laurent

haine-unisex-saint-laurent-geaca

Geaca de piele unisex by Saint Laurent

In prezent, Saint Laurent creeaza haine unisex: geci de piele si ghete potrivite pentru ambele sexe.

haine-unisex-dr-martens

Ghete unisex by Dr. Martens

Noul trend al hainelor unisex pare sa se bazeze pe ideea ca sexul devine din ce in ce mai mult irelevant, in vreme ce stilul si dorinta de a experimenta in materie de moda sunt lucruri indispensabile.

haine-unisex-var-city

Colectia de primavara/vara 2016 Var/City

haine-unisex-loewe-saint-laurent

Stanga: colectia Loewe / Dreapta: Saint Laurent

Scrie un comentariu