Style Radar

Moda pentru copii si bebelusi! C&A a lansat noua colectie de haine sustenabile pentru cei mici!

Scris de Administrator

Pentru ca orice parinte isi doreste sa fie sigur de binele copilului sau si sa-i ofere acestuia lucruri de cea mai buna calitate, brand-ul C&A introduce in primavara anului 2015 o noua colcetie de haine sustenabile pentru copii si bebelusi.

haine-sustenabile-pentru-copii

Moda pentru copii! C&A a lansat noua colectie de haine sustenabile pentru copii si bebelusi, realizate din bumbac certificat organic, poliester reciclat si vascoza sustenabila. Gama le va asigura eleganta si confortul celor mici, in prezent, si de asemenea va ajuta la protejarea planetei pe viitor. O selectie variata a colectiei pentru copii si bebelusi va fi disponibila la scara larga in Europa incepand cu 19 martie 2015.

haine-sustenabile-pentru-copii1 haine-sustenabile-pentru-copii2 haine-sustenabile-pentru-copii3 haine-sustenabile-pentru-copii4 haine-sustenabile-pentru-copii5 haine-sustenabile-pentru-copii6 haine-sustenabile-pentru-copii7

PRODUSE/ MATERIALE TEXTILE DIN BUMBAC CERTIFICAT ORGANIC: TOT CE E MAI BUN PENTRU BEBELUSI

Colectia C&A pentru bebelusi din primavara anului 2015 include o serie de produse certificate de catre Global Organic Textile Standard (GOTS), la nivelul intregului lant de aprovizionare, asigurandu-va ca body-urile, pantalonii, bluzele si baveticile din bumbac 100% organic vor fi delicate cu pielea sensibila a bebelusilor precum si cu planeta. Substantele utilizate sunt sigure pentru uzul uman din punct de vedere ecologic, iar bumbacul organic vine in combinatie cu productia responsabila din punct de vedere social si ecologic.

haine-sustenabile-pentru-copii8 haine-sustenabile-pentru-copii9 haine-sustenabile-pentru-copii10 haine-sustenabile-pentru-copii11

PRINTURI TROPICALE SI FLORALE PENTRU FETE , PE VASCOZA MAI DURABILA

Printurile cu palmieri din colectia pentru fete sunt la moda primavara aceasta, iar aceste accente sunt prezente intr-o gama larga de rochii, pantaloni lungi si pantaloni scurti, folosind vascoza durabila. Fabricata din arbori, aceasta fibra organica este moale si permite aerului sa circule. Mai mult, C&A asigura ca nu se utilizeaza specii de arbori pe cale de disparitie in producerea vascozei.

haine-sustenabile-pentru-copii12 haine-sustenabile-pentru-copii13 haine-sustenabile-pentru-copii14 haine-sustenabile-pentru-copii15 haine-sustenabile-pentru-copii16 haine-sustenabile-pentru-copii17 haine-sustenabile-pentru-copii18

TENDINTE IN DENIM CU POLIESTER RECICLAT PENTRU COPII MICI SI BAIETI

Denimul cool si practic pentru baietei reprezinta acum si responsabilitate ecologica pentru C&A, odata cu introducerea, in magazinele selectate, a noilor stiluri denim fabricate din 72% bumbac organic si 28% poliester reciclat .

1 comentariu

Scrie un comentariu