ADPM Cool

Cele mai cool idei pentru amenajarea casei toamna asta!

Scris de Administrator

Daca ti-ai propus ca in aceasta toamna sa-ti renovezi locuinta sau daca tocmai te-ai mutat în casa noua, indiferent daca esti in Bucuresti, Pitesti, Craiova, Drobeta, Constanta, Oradea, Tecuci sau Republica Moldova, Slava iti propune piese de mobilier de lux, pe comanda, la preturi accesibile!

 

bambi-slava9

Toamna este sezonul schimbarilor, motiv pentru care poate ti-ai propus sa iti renovezi locuinta. Sau poate tocmai te-ai mutat in casa noua si vrei sa o amenajezi dupa bunul tau plac. Slava, brand 100% romanesc ce produce mobila de lux, pe comanda, la preturi accesibile, iti propune cele mai frumoase piese de mobilier.

bambi-slava7 bambi-slava8

O casa nu ar deveni acasa fara canapeaua preferata sau fara livingul pe care l-ai visat. Orice stil ai avea, indiferent ca e retro sau avangardist, clasic sau modern, e stilul tau, iar specialistii de la Slava sunt gata in orice moment sa iti faca propuneri pe gustul tau. Mai mult, s-au pregatit cu idei, variante si optiuni, astfel incat sa poata oferi celor care ii viziteaza, online sau la showroom-ul din Pitesti, tot ce ii deosebeste pe piata mobilei: disponibilitate si accesibilitate! Vorbesc deschis despre preturi direct de la producator, despre optiuni, despre spatii, materiale si culori.

bambi-slava10

Fii creativ, amenajeaza-ti casa cu ochii mintii iar, specialistii vor transpune in simulari visul tau si, in curand, cu mobila la comanda, acesta poate deveni realitate acasa la tine.

bambi-slava11

Amenajarea nu mai trebuie sa devina un stres, atata timp cat la Slava gasesti consultanti pregatiti sa vina cu idei si sfaturi, in functie de spatiu si de nevoile tale.

Scrie un comentariu