News

Moartea lui Whitney Houston o imbogateste pe Dolly Parton! Afla cum este posibil!

Scris de Christian Stan

Whitney Houston a murit in faliment, aceasta cheltuindu-si toata averea pe droguri si alcool. Vanzarile pieselor ei sunt asteptate sa ajunga pe primele locuri ale clasamentelor muzicale, insa cea care se va imbogati cel mai mult este nimeni alta decat Dolly Parton. Afla cum acest lucru este posibil!

Whitney Houston a murit aproape de faliment, aceasta nemaiavand lichiditati de luni bune. Se zvoneste ca artista traia din banii primiti in avans de la casa ei de discuri. Whitney avea insa proprietati in valoare de aproape 3 milioane de dolari, care vor fi mostenite de fiica ei.

Este de asteptat ca vanzarile postume ale albumelor sale sa acopere o parte din datorie, insa vanzarile rezultate din cel mai mare hit al ei, „I Will Alaways Love You”, vor merge catre cantareata de muzica country Dolly Parton.

Aceasta a scris piesa in 1974, insa Houston a fost cea care a dat lovitura, inregistrand piesa la inceputul anilor ’90 pentru „The Bodyguard”. Dolly Parton are toate drepturile asupra acestei piese, astfel ca o mare parte din banii castigati vor ajunge in conturile ei.

Este de asteptat ca artista sa castige pana la 10 milioane de dolari in urma mortii lui Houston.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu