News Stiri externe

MISTERUL CONTINUA! Cine este actorul de la Hollywood infectat cu HIV!

Scris de Christian Stan

O alta bomba sta sa explodeze la Hollywood. Un mare actor a fost diagnosticat cu HIV inca din urma cu doi ani, insa acesta se teme sa faca publica vestea de frica ca si-ar putea pierde fanii si ar putea fi dat in judecata de femeile cu care a avut relatii amoroase. Actorul, cu varsta intre 40 si 50 de ani, este cunoscut ca fiind mare “Playboy”.

guess who 4

Vestea ca unul dintre cei mai cunoscuti actori de la Hollywood ar fi infestat cu virusul HIV a pus pe jar toata Cetatea Filmului, iar toata lumea este acum curioasa sa afle identitatea barbatului cu pricina.

Despre acesta se stie ca a avut cel putin 6 relatii faimoase, dintre care una cu o actrita care a castigat Premiul Oscar si alta cu o actrita de categoria A. Actorul cu pricina a mai fost implicat intr-o relatie cu o vedeta cu o istorie zbuciumata, cu un topmodel si cu celebra persoana de la tv.

Fara tratament, o persoana poate trai cu HIV de la 9 pana la 11 ani. Din fericire, starul de la Hollywood incearca acum cateva tratamente experimentale care au dat rezultate foarte bune, acesta luand un cocktail de medicamente printre care si Truvada si Isentress.

Radar OnLine refuza pentru moment sa divulge identitatea actorului, insa se stie ca acesta are intre 40 si 50 de ani si este unul dintre cei mai bine cotati actori din lume.

Scrie un comentariu