Stiri Interne

Mirela Vaida si-a botezat baietelul! Iata ce eleganta a fost la eveniment!

Scris de Alexandru Manea

Mirela Vaida si-a botezat baietelul. Micutul Vladimir Alexandru, cel de-al doilea copil al artistei, a fost crestinat intr-o biserica din Bucuresti. Iata ce eleganta a fost mama lui la eveniment!

mirela-vaida-botez-1

Mirela Vaida si-a botezat baietelul. Micutul Vladimir Alexandru a fost crestinat intr-o biserica din apropierea locuintei lor din Stefanesti.

Nasii de botez au fost Calin Mocanu, directorul Teatrului Tandarica, cel care a si sustinut-o moral pe Mirela Vaida sa urmeze o cariera in lumea televiziunii, si sotia lui, Narcisa.

Botezul lui Vladimir Alexandru a avut loc destul de rapid, la nici doua luni de la venirea micutului pe lume. Vedeta a decis sa isi boteze copilul acum, in preajma zilei Sfintei Parascheva (14 octombrie), ocrotitoarea Iasiului, orasul ei natal, si sa nu astepte primavara anului viitor pentru a putea organiza acest eveniment in afara postului crestinesc.

mirela-vaida-sot

mirela-vaida-botez

La evenimentul de ieri Mirela Vaida a avut o aparitie vestimentara foarte eleganta. Vedeta a purtat o rochie rosie din noua colectie Styland, fiind una din cele mai impresionante alegeri strilistice de acest tip din ultima vreme.

Mirela Vaida a purtat, de altfel, un costum rosu Styland, iconic, cu deja celebra panglica rosie de matase la gat, luna trecuta, la o gala de premii, impresionand pe toata lumea intr-un mod foarte placut cu marea schimbare de stil.

mirela-vaida-styland-2

La botezul baietelului Mirelei a participat, surprinzator, si Paula Chirila, cea care prezinta acum in locul ei emisiunea “Mireasa pentru fiul meu”, infirmand astfel zvonurile ca intre cele doua ar exista un conflict.

Foto: Libertatea

Scrie un comentariu