Stiri Interne

Divort-exemplar in showbiz! Mirela Stelea si Bogdan Stelea, motivele separarii!

Scris de Alexandru Manea

Mirela si Bogdan Stelea au divortat oficial la inceputul acestei luni si au dovedit ca in showbiz-ul romanesc pot sa te desparti si fara scandal mediatic. Totusi, care au fost motivele separarii, dupa sase ani de casnicie? Designerul vestimentar s-a confesat astfel.

mirela-stelea-bogdan-stelea-divort

La inceputul lunii aprilie, Mirela Stelea si Bogdan Stelea anuntat ca, dupa sase ani de casnicie, au decis de comun acord sa divorteze. Au depus actele la notar si au asteptat o luna de zile pentru ca divortul sa fie incheiat.

“Nu a fost o decizie usoara. Nu dorim sa dezbatem acest subiect pentru ca niciodata nu am facut un spectacol public din viata noastra de cuplu. Am hotarat sa divortam de comun acord dupa sase ani de casnicie si vom aprecia mereu momentele frumoase petrecute impreuna. Ne despartim ca prieteni si ne vom respecta pentru totdeauna”, au declarat ei pe 14 aprilie, dupa ce in presa mondena au inceput sa apara articole despre divortul lor, pe care l-au dorit cat mai discret.

mirela-bogdan-stelea1

La inceputul lunii mai, dupa ce au semnat ultimele acte, ei au declarat intr-un mod diplomat: „A fost o perioada dificila in care am dorit sa rezolvam situatia familiala in intimitate, fara a face din acest subiect unul public. La fel am procedat, in acesti sase ani, si in privinta casniciei noastre. Ieri, divortul a fost pronuntat. Pornim acum fiecare pe drumul nostru.

Ramanem prieteni si recunoscatori unul celuilalt pentru clipele frumoase petrecute in cei sase ani de cssnicie. Ne vom concentra fiecare acum asupra carierei si privim cu optimism spre viitor. Viata este frumoasa, iar fiecare etapa a ei este un dar de la Dumnezeu pe care trebuie sa il pretuim!”.

Bogdan si Mirela Stelea

Presa a continuat sa scrie despre acest subiect, de multe ori publicand informatii din surse mai mult sau mai putin apropiate, despre care cei doi fosti soti spun ca sunt eronate.

Pentru a lamuri anumite aspecte ale acestei povesti, Mirela Stelea a acceptat sa participe aseara la emisiunea „La Maruta”.

Cu un nou look, laudata pentru frumusete si pentru eleganta, Mirela Stelea a spus ca a revenit la numele ei de dinaintea casatoriei, Mirela Popa, si ca lipsa de comunicare si caracterele diferite au dus la neintelegeri si la decizia de a divorta.

Mirela-Stelea-Tresor-Noir-12

„Am revenit la numele meu, dar brandul va ramane in continuare Mirela Stelea. Nu exista o a treia persoana. Nu s-a intamplat din cauza ca vreunul dintre noi ne-am fi dorit copii si celalalt nu. Nu ne-am despartit pentru ca Bogdan s-ar fi intors la Lili Sandu. Decizia asta am luat-o de comun acord si suntem amandoi bine. Bogdan va ramane mereu parte din viata mea si sunt sigura ca daca voi avea nevoie de chestii va fi langa mine. Nu ma simt vinovata cu nimic si eu, personal, am facut tot ce se poate pentru aceasta relatie. Pentru mine, eu sunt foarte mandra ca am fost sotia lui Bogdan.

Mirela-Stelea-Tresor-Noir-2-credite

Nu cred ca mai exista cale de impacare intre mine si Bogdan. Lucrurile vor ramane asa cum sunt. Eu nu am fost niciodata prietena cu Lili Sandu. Daca ma suna Bogdan si ma invita la masa, accept. Sunt sentimente care nu se duc peste noapte si sigur voi tine mult timp la el. Eu cand l-am cunoscut pe Bogdan, el era la sfarsitul carierei lui de fotbalist si la inceputul carierei lui de antrenor”, a declarat Mirela Stelea.

Mirela-Stelea-Tresor-Noir-1

Designerul isi continua activitatea in lumea modei. Are in plan proiecte mari, internationale. Primul a fost deja dezvaluit: a devenit imaginea internationala a brandului de perle negre Tresor Noir, pentru care a realizat o sedinta foto senzationala in Gran Canaria, afisand un look nou, de exceptie.

Scrie un comentariu