News Style Radar

Mirela Stelea, show de moda la Dubai Fashion Week pe un podium de 1200 m2

Scris de Administrator

Mirela Stelea, singurul designer roman invitat la Dubai Fashion Week, le-a oferit iubitorilor modei din Orientul Mijlociu un show plin de culoare, feminitate si rafinament. Mirela Stelea a prezentat la Dubai Fashion Week noua sa colectie de salopete, „Loose”, lansata oficial la începutul lunii octombrie.

Douazeci de modele locale si internationale au îmbracat salopetele din jerse cu fir metalic sau din matase naturala, defiland pe catwalk printre globuri de oglinzi disco, pe ritmurile antrenante ale unor piese de club.

Ca o premiera pentru prezentarea oricarui alt designer roman, pentru show-ul Mirelei Stelea s-a folosit un ecran imens, de 10 metri înaltime si 30 de metri lungime, pe care a fost proiectata sigla designerului, precum si o grafica multicolora, în ton cu piesele vestimentare prezentate.

Salopetele, marca Mirela Stelea, au fost apreciate de criticii de moda si buyerii invitati în Arena Dubai World Trade Center, precum si de presa locala.

Gulf News, cel mai important ziar din Dubai, a descris colectia designerului roman ca „perfecta pentru o seara eleganta si, de ce nu, pentru club”.

„Tot timpul am primit complimente atunci cand am purtat salopete. Sunt ideale pentru orice silueta, atat cele din jerse, cat si cele din matase naturala putand ascunde orice defect”, a declarat Mirela pentru Gulf News.

Catwalk-ul prezentarii a fost la fel de impozant precum ecranul de fundal. Modelele au defilat pe o suprafata de 1200 de metri patrati, în fata a peste 500 de invitati.

De altfel, pe acelasi podium a avut loc si ceremonia de inaugurare a Dubai Fashion Week, deschisa de una dintre salopetele Mirelei Stelea.

Salopeta din matase naturala ciclam si oranj a fost îmbracata de un model international care a defilat pe un cal pur sange, printre dune de nisip. Un decor de poveste amplasat în cadrul Arena Dubai World Trade Center.

Designerul roman a primit multe laude din partea participantilor la eveniment, sositi din toata lumea, cu totii apreciind prospetimea pe care o emana colectia ei.

La Dubai Fashion Week, Mirela Stelea a acordat interviuri pentru presa locala, precum si pentru publicatii de fashion din mai multe tari straine.

Mirela Stelea, premiata luna aceasta cu Trofeul de Excelenta pentru Cel mai bun debut în moda, este absolvent al Institutului European de Moda din Barcelona și desfașoara în Romania și în Dubai o afacere de succes în domeniul fashion.

Atelierul sau din Strada Stockholm nr.11, București, este vizitat și de vedete din showbiz, care apreciaza atat viziunea vestimentara cat și calitatea materialelor folosite pentru rochii de seara, rochii de mireasa, rochii Cruise și, mai nou, pentru salopetele din colectia „Loose”.

Mai multe detalii despre activitatea Mirelei Stelea, pe www.mirelastelea.ro

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu