ADPM Cool News

Mirela Stelea, o croaziera Azamara pe Marea Neagra, cadou de la sotul ei! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Mirela Stelea a avut privilegiul de a petrece cateva zile intr-o croaziera-boutique pe Marea Neagra, cel mai nou trend in domeniul turistic, vacanta fiind un cadou primit de la sotul ei, Bogdan Stelea.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Designerul s-a imbarcat pe vasul de lux Azamara, alaturi de o prietena, unde a petrecut cateva zile relaxandu-se, bucurandu-se de toate facilitatile de la bord, dar si vizitand Odessa si Istanbul.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Frumoasa creatoare de moda a protitat de zilele petrecute la bord pentru a se delecta cu cele mai rafinate preparate culinare din restaurantele de lux de la bord, a testat vinuri vechi de patru secole, a facut spa intr-un centru de profil care foloseste produse cosmetice preferate de membrii Casei Regale Britanice si chiar a jucat la cazinou unde a avut norocul sa castige 1500 de dolari.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Experienta de pe croaziera a fost cu atat mai inedita cu cat vasul Azamara, operat de World Travel, este cunoscut in toata lumea ca fiind unul din cele mai exclusiviste. Mai exact, avand dimensiuni mai mici, numarul de angajati este egal cu cel al turistilor, astfel ca atentia pentru fiecare calator este semnificativa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mirela a locuit intr-un apartament de lux, cu un balcon imens, dotat precum un hotel de cinci stele si a avut la dispozitie propriul majordom.

“Este pentru a doua oara cand calatoresc pe un vas de croaziera. Prima data acum fost anul trecut in Emiratele Arabe Unite. Atunci am realizat pe vas si o sedinta foto pentru colectia mea Cruise. De data aceasta, calatoria a fost doar pentru relaxare. A fost un vas mai mic, dar mult mai cochet.

Amazara este pentru cine isi doreste liniste si intimitate. Vremea nu mi-a permis sa fac plaja, insa m-am bucurat de toate facilitatile de pe vas. Am fost la restaurante superbe, am citit mult in biblioteca centrala a vasului, am jucat la cazinou, am fost la spectacole tip cabaret si mi-am incarcat bateria la spa. A fost superb!”, povesteste Mirela Stelea.

Bogdan Stelea nu a insotit-o in croaziera deoarece a trebuit sa fie prezent la mai multe intalniri de afaceri peste hotare. Cei doi au insa de gand sa mearga intr-o croaziera pe Marea Nordului, vara aceasta, pe Royal Caribbean – Vision of the Seas, pentru a vizita si Copenhaga, Tallin, Sankt Petersburg si Stockholm.

Scrie un comentariu